Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Kaksi naista keskustelevat seminaarisalissa innostuneesti.

Psykologian oppiaineen työelämäpäivä

Tule esittelemään organisaatiosi työmahdollisuuksia psykologian opiskelijoille!
  • Yhteistyö
  • Työelämäyhteistyö
Tapahtumapäivämäärä:
Aika:
10:00–14:30
Tapahtumapaikka:
Joensuun kampus, Natura-rakennus
Lisätietoja:
Yliopistokatu 7
Lisää kalenteriin:

Perinteeksi muodostunut työelämäpäivä järjestetään Joensuun kampuksella 24.4.2024. Tapahtuman idea on tarjota psykologianopiskelijoille tilaisuus tutustua työnantajiin ja kohtaamisiin matalalla kynnyksellä yliopiston kampuksella. Työnantaja voi näkyä päivässä valitsemallaan tavalla. Vaihtoehtoina ovat esittelypiste ja/tai suullinen esitys luokkatilassa. Voit varata paikkasi ensi kevään työlämäpäivästä vaikka tänään.

Esittelypisteet kootaan yliopistolla yhtenäiseen tilaan, jossa opiskelijat voivat kiertää vapaasti messutyyppisesti. Opiskelijoiden tapaaminen ja jutustelu on siten mahdollista matalalla kynnyksellä. Työnantaja voi tuoda mukanaan rollupin, sekä muuta soveltuvaa materiaalia ja opiskelijoille jaettavia esitteitä. Jos ette pääse itse paikalle, voitte myös lähettää opiskelijoiden nähtäväksi kirjallisia esitteitä. Esittelypisteistä löytyy paikka kaikille.

Työnantajaesittely on suullinen esitys luokkatilassa. Esitys on mahdollista pitää paikanpäällä tai etänä. Esittäjät valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kullekin esitykselle on aikaa noin 15 minuuttia ja sen jälkeen on aikaa keskustelulle ja opiskelijoiden kysymyksille. Suullisille esityksille on paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.4.

Tervetuloa!

Työelämäpäivän tiimoilta voit olla yhteydessä yritysyhteistyöstä vastaavaan opettajaan: Aleksis Aronen, sähköposti aleksis.aronen@uef.fi.