- Terveys ja hyvinvointi
- Teknologia ja innovaatiot
- Tapahtumapäivämäärä:
-
- Aika:
- 14:00–15:00
- Tapahtumapaikka:
-
Kuopion tori
- Lisää kalenteriin:
Miltä näyttää suomalainen ruoka nyt ja tulevaisuudessa?
Tervetuloa Elonkorjuujuhlaan Kuopion torille kuulemaan ajankohtaista tutkimustietoa ruoasta ja ruokatuotannosta! Keskustelemassa asiantuntijoita Itä-Suomen yliopistosta ja Savonia-ammattikorkeakoulusta.
Tule mukaan, kysy ja inspiroidu!
Ohjelmassa:
Inka Nykänen, TKI-asiantuntija, eläinekologi:
Luonnonvaraiset pölyttäjät ja hyötyhyönteiset ruokaketjussa
Jenni Lappi, TKI-asiantuntija, FT (ravitsemustiede):
Mikrobien tuottama ruoka – uutta ravintoa tulevaisuudesta
Harri Kokko, tutkija, ympäristö- ja biotieteiden laitos:
Teknologian mahdollisuudet – mansikoiden kasvua uusilla ratkaisuilla
Ursula Schwab, professori, kansanterveystiede ja kliininen ravitsemustiede:
Kotimaiset valinnat osana terveellistä ruokavaliota.
Lue lisää Elonkorjuujuhlasta täältä.
Lisätietoja antaa Anna Simolin, sähköposti [email protected].