Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

UEFin liput.

Ihmisen kohtaamisen teologiaa

  • Webinaari
Alkamispäivä:
9:00
Päättymispäivä:
16:00
Tapahtumapaikka:
Verkossa
Add to calendar:

Pari muuttujaa - kohtaamisen muutos

Kulunut vuosi on ollut muutoksia täynnä. Muutoksen teemoja käsittelemme myös seminaarissamme. Miten ihminen kohdataan nykypäivänä, 2020-luvulla, koronakriisin keskellä poikkeusoloissa, vankilassa suljetussa ympäristössä, koulussa tai kadulla? Millaisia haasteita teologit kohtaavat nykypäivän muuttuvassa maailmassa ja miten ihmisten tarpeisiin vastataan, kun kohtaamisia rajoitetaan? Miltä näyttää kirkon tulevaisuus digiaikakautena? Seminaarin tarkoituksena on esitellä ja tarjota valmiuksia erilaisista teologien käyttämistä työtavoista kohdata ihminen nykypäivänä muuttuvissa ympäristöissä ja kertoa, miten kohtaaminen on muuttunut historian saatossa.

Seminaari toteutetaan Microsoft Teamsin kautta verkossa. Tapahtuman tarkemmat tiedot ja linkki osallistumiseen julkaistaan ennen seminaaria tässä Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/312954290129488.

Puhujina tapahtumassa ovat Matti Nevalainen, Anni Paukkala-Toivonen, Sami Puumala, Virpi Sipola, Kaisa Viinikka ja Emilia Turpeinen.

11. IKTS-seminaari on teologian ainejärjestö Fides Ostiensiksen työryhmän järjestämä, ja toteutetaan yhteistyössä Karjalan teologisen seuran sekä Itä-Suomen yliopiston teologian osaston kanssa.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla osoitteesta ikts.fidesostiensis@gmail.com.

Tervetuloa verkkoseminaariin!