Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

UEFin liput.

I have a dream - Neurochallenge ja webinaari

  • Webinaari
  • Yleisötapahtuma
  • Terveys ja hyvinvointi
  • Teknologia ja innovaatiot
Alkamispäivä:
9:00
Päättymispäivä:
15:00
Tapahtumapaikka:
Verkossa (linkki ilmoittautuneille)
Add to calendar:

Kutsumme Sinut ja kollegasi lämpimästi tervetulleeksi verkossa järjestettävään I Have a Dream–tapahtumaan 30.10. Tapahtumakokonaisuuden kantavana teemana on uni sekä unen vaikutukset aivoterveyteen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tapahtuma alkaa inspiroivalla Seminaarilla (suomeksi) ja jatkuu uusia ideoita ja innovaatioita kehittävällä Neurochallengella (englanniksi/suomeksi). Neurochallenge on hackathon-tyyppinen lyhytkestoinen kehitystapahtuma, jossa tiimit ratkaisevat ennakkoon annettuja haasteita. Parhaat tiimit palkitaan!

Perjantain seminaarissa puhujina ovat muun muassa professori Miia Kivipelto, professori Reijo Sund sekä unilääkäri Henri Tuomilehto ja kirjailija Anna Tommola. Neurochallengessa ratkotaan 48h aikana yritysten ja esimerkiksi terveydenhuollon organisaatioiden esiin nostamia haasteita monialaisissa tiimeissä. Olet tervetullut molempiin tapahtumiin tuomaan oman osaamisesi, verkostoitumaan ja oppimaan uutta - olet sitten tutkija, opiskelija, yrityksen- tai sidosryhmien edustaja.

Ilmoittautuminen molempiin tilaisuuksiin on auki 28.10.2020 asti.

https://www.lyyti.fi/reg/I_have_a_dream__Neurochallenge_8802/fi 

Tapahtuman aikataulu:

Seminaari 30.10 klo 9-15.30

Neurochallenge 30.10 klo 15.30 – 1.11. klo 15.00

Lisätietoja https://www.neurochallenge.fi/

Järjestäjä:

Pohjois-Savon liiton rahoittama Kansallinen neurokeskus – osaamiskeskittymän kehittäminen Pohjois-Savon alueella - EAKR-hanke on loppusuoralla. Tule kuulemaan mitä hankkeessa on saatu aikaan sekä kuinka toiminta jatkuu Itä-Suomen alueella (FINNC East), kansallisesti ja kansainvälisesti.