Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Ympäristöpolitiikan perusteet, harjoitukset, syksy 2023

Avoin yliopisto
smart for good
Päivämäärä:
14.9.2023 - 9.11.2023
Laajuus:
2 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Etäopetus, Lähiopetus
Hinta:
30 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Sisältö: Tutustuminen ajankohtaiseen ympäristöpoliittiseen ongelmaan ja sen monipuolinen eri näkökulmia avaava analysoiminen ryhmätyönä.

Osaamistavoitteet: Opintojakson suoritettuaan opiskelija:

  • osaa arvioida ilmasto- ja kestävyyskriisiin ja ympäristöpäätöksentekoon vaikuttavia tekijöitä ja toimijoita sekä näihin kytkeytyviä ratkaisukeinoja paikallisesti, kansallisesti ja globaalisti.
  • osaa etsiä ja tuottaa ympäristöpoliittisesti relevanttia tietoa ryhmätyönä.
  • osaa soveltaa ja yhdistää ympäristöpolitiikan käsitteitä ajankohtaiseen ympäristökeskusteluun.
  • osaa erotella ja tuottaa ajankohtaisista ympäristöongelmista erilaisia ja perusteltuja näkemyksiä ja puolustaa niitä keskusteluissa.

Kohderyhmä: Oppiaineesta kiinnostuneet, uuden opetettavan aineen tarvitsevat/haluvat opettajat (edellyttää perus- ja aineopintoja), väyläopinnoista tutkinto-opiskelijaksi kiinnostuneet.

Suoritustavat: Harjoitukset ryhmässä (noin 16 h) ja kaikille yhteinen paneelikeskustelu/päätösseminaari.

Toteutustavat: Toteutetaan monimuoto-opetuksena. Aloitusluento paikan päällä Joensuun kampuksella tai etäyhteydellä. Harjoitusten ryhmätyö ryhmän sopimalla tavalla paikan päällä tai online-yhteyksillä. Päätösseminaari lähiopetuksena Joensuussa, vaatii läsnäolon, ei etäosallistumismahdollisuutta.

Opettaja: Rauno Sairinen

Opintojakso toteutetaan 14.9. - 9.11.2023 välisenä aikana. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta. Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.


Suositellaan suorittamaan yhtä aikaa opintojakson 5119117 Ympäristöpolitiikan perusteet, 3 op kanssa.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​ 

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Päiväopetus
2 kuukautta
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset sivun "Ilmoittaudu koulutukseen"-linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi 7-10 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-08 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2023-09-10 23:59