Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Valmentava johtaminen - tilauskoulutus

Tilauskoulutus ja valmennus
Tutkimusten mukaan valmentava johtaminen on henkilöstön näkökulmasta ihanteellinen ja se myös on liitetty tuottavuuteen ja hyvinvointiin.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Laajuus:
10 op
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
-
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tutkittaessa millainen esihenkilö on henkilöstön näkökulmasta ihanteellinen, on vastaukseksi saatu kuvaus valmentajasta, joka kannustaa ja tukee sekä yksilöä että yhteisöä. Valmentavan johtajuuden on todettu vaikuttavan myönteisesti sekä organisaation tuottavuuteen että sen jäsenten kokemaan työhyvinvointiin. (Lähde: UniVaasa) Tahdotko rakentaa johtamis- ja esihenkilön kulttuuria valmentavaan suuntaan? Jos vastasit kyllä, niin suunnitellaan yhdessä teidän työpaikalle sopiva koulutuskokonaisuus.

Koulutus
Toimiva ratkaisu on ollut koulutus, joka sisältää 8 jaksoa, henkilökohtaisen LJI-testin ja henkilökohtaista valmennusta (3 x per osallistuja). Näin oppimisesta muodostuu prosessi.

Koulutusjaksoja ennen tutustut ratkaisukeskeisyyteen ja valmentavaan työotteeseen, koulutusjaksolla harjoittelet ratkaisukeskeisen valmentamisen menetelmiä ja jaksojen välillä kokeilet erilaisia valmennuskeskusteluja käytännössä. Saat myös palautetta oppimisestasi. Tässä koulutuksessa saat tietoa ja erityisesti taitoja valmentavaan esihenkilötyöhön.

Koulutusjaksojen keskeisiä sisältöjä ovat valmentavan työotteen tunnuspiirteet, tavoitteellinen valmennuskeskustelu, ongelmalähtöinen valmennuskeskustelu, motivaation johtaminen valmennuskeskustelussa, uudistumisen johtaminen valmennuskeskustelun keinoin, vahvuudet ja valmentaminen, tunteiden johtaminen ja dialoginen johtaminen osana valmentavaa johtamista.

Koulutusjakson lisäksi osallistuja saa LJI Leadership judgement -testin ja kolme henkilökohtaista valmennustapaamista. LJI testi antaa tietoa omasta päätöksentekotavoista, joka toimii hyvänä pohjana omakohtaiselle valmennukselle.

Koulutuksessa opit hyödyntämään valmentavan työotteen menetelmiä erilaisissa johtamisen ja esihenkilötyön tilanteissa. Opit valmentamisen keinoin

  • valmentamaan tavoitteeseen
  • vahvistamaan ratkaisupuhetta ongelmapuheen sijaan
  • luomaan edellytyksiä motivaatiolla ja vaikuttamaan motivaatioon
  • vahvistamaan kasvunasennetta
  • tunnistamaan vahvuuksia
  • vahvistamaan ajattelua avaavia tunteita
  • kohtaamaan negatiivisia tunteita
  • fasilitoimaan dialogista keskustelua.

Tiiminvetäjät, projektipäälliköt, esihenkilöt, johtajat.

Teemme Sinulle tarjouksen koulutuksesta, joka on suunniteltu työyhteisösi tarpeiden mukaan.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Suomi