Hyppää pääsisältöön
vahvuudet

Sijoita huomisenkestävään osaamiseen.

Vahvuuksien johtaminen - tilauskoulutus

Vahvuuksien hyödyntäminen on liitetty vahvempaa resilienssiin, luottavaisuuteen, tavoitteiden saavuttamiseen, suorituskykyyn töissä, tehokkuuteen ja henkilöstön tyytyväisyyteen.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
3596 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Vahvuus ja osaaminen on eri asia. Yleensä suomalaiset sekoittavat nämä kaksi asiaa keskenään. Tämän takia on erityisen tärkeää tunnistaa vahvuudet ja hyödyntää niitä yksilön, ryhmän ja työyhteisön menestymisessä. Vahvuuksien hyödyntäminen on liitetty vahvempaa resilienssiin, luottavaisuuteen, tavoitteiden saavuttamiseen, suorituskykyyn töissä, tehokkuuteen ja henkilöstön tyytyväisyyteen. Vahvuuksien johtaminen edellyttää tietoa ja taitoja, ja tässä koulutuksessa saat niitä molempia.

Koulutus voidaan toteuttaa ½ päivässä tai hieman laajemmassa ja toiminnallisessa 1 päivässä. Tutustut vahvuuksiin, niiden vaikuttavuuteen, tunnistamiseen ja hyödyntämiseen sekä kuinka niitä hyödynnetään ratkaisukeskeisessä valmennuskeskustelussa.

Koulutuksen keskeiset sisällöt ovat vahvuusperustainen toimintan, vahvuuksien ja osaamisen ero, vahvuuksien tutkitut vaikutukset, vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen, vahvuudet johtamisessa ja työssä suoriutumisessa.

Koulutuksessa opit vahvuusperustaisen toiminnan perusteet, tutustut vahvuuksiin, opit tunnistamaan vahvuuksia haastattelujen ja testien avulla ja opit soveltamaan vahvuusperustaista tavoite- ja kehityskeskustelua ratkaisukeskeiseen työotteeseen nojautuen.

½ - 1 pv

Tiiminvetäjät, projektipäälliköt, esihenkilöt, johtajat

Suomi

Hinta 2900 € + ALV 24% (696 €), verollinen myyntihinta 3596 €. Tarvittaessa kouluttajan matka- ja majoituskustannukset lisätään hintaan.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Peruutusehdot ovat koulutuskohtaisia.

Pääsääntöisesti, ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomissa koulutuksissa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot. Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Tarkista koulutuskohtaiset peruutusehdot koulutuksen sivulta tai ilmoittautumis/hakulomakkeelta.