Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

UEF EMBA, johtamiskoulutus, henkilökohtaisesti

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Työhyvinvointi- ja työsuojeluyhdyshenkilöiden tilauskoulutus

Onko organisaatiossasi tarvetta työsuojelun osaamisen päivittämiseen ja syventämiseen? Onko korona-aika tuonut lisähaasteita työyhteisösi työhyvinvointiin? Tarjolla koulutuspaketti, joka voidaan muotoilla juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
  • Kasvatus ja opetusala
  • Rakennusterveys ja ympäristö
  • Sosiaali ja terveysala
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys, Opetus, kasvatus ja psykologia, Sosiaali- ja terveysala, Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
-

Koulutuksen tuloksena opiskelija osaa tunnistaa ja nimetä ergonomian sekä työkykyä ja työhyvinvointia tukevan toiminnan perustekijät. Opiskelija osaa myös arvioida työpaikan kehittämistarpeita. Koulutuksen pohjana on avoimena yliopisto-opetuksena toteutettava Työhyvinvoinnin kehittämisen avaimet -opintojakso 4 op, joka on osa Ergonomian ja työhyvinvoinnin perusopintokokonaisuutta.

Opinnoissa käytetään osallistavan suunnittelun menetelmää ja kehittämissyklimallia, jonka ansiosta osallistujilla on mahdollisuus soveltaa oppimaansa suoraan käytäntöön ja lisätä näin toiminnallista osaamistaan henkilöstön työssä jaksamisen edistämisessä

Alkuorientaatio kaikille osallistujille ennen verkko-opintojen käynnistymistä. Työhyvinvoinnin kehittämisen avaimet -verkko-opintojakso 4 op itsenäisesti opiskellen ja kouluttajan tukemana. Aikataulut: 15.9.-31.12.2021 ja 15.1.-30.4.2022.

Jakso toteutuu kahdesti vuodessa. Väliarviointi ja päätösseminaari 1 op. Väliarvioinnin kesto 2 t ja päätösseminaarin kesto 3–4 t . Koulutus voidaan toteuttaa joko verkossa tai lähiopetuksena tilaajan toivomassa paikassa.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä työhyvinvoinnista ja ergonomiasta laaja-alaisesti ja konkreettisesti. Koulutettavat perehtyvät ergonomian/ työhyvinvoinnin teoriatietoon ja laativat kehittämissuunnitelman oman organisaationsa/ osastonsa työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin kehittämiseksi.

5 op

Yritysten ja organisaatioiden työsuojeluhenkilöt ja työhyvinvoinnin kehittäjät.

Sovitaan tilaajan kanssa.

Hinta sovitaan tilaajan kanssa osallistujamäärän mukaan.

Perumisehdot sovitaan myyntisopimuksessa.

Kouluttaja

Profiilikuva: Merja Mäkitalo

Mäkitalo, Merja

Suunnittelija

Suunnittelija

Profiilikuva: Seija Okulov

Okulov, Seija

Suunnittelija

Koulutussihteeri

Profiilikuva: Sanna Nissinen

Nissinen, Sanna

Koulutussihteeri