Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

tunteet

Tunteiden johtaminen - tilauskoulutus

Tilauskoulutus ja valmennus
Työyhteisön ilmapiirin, henkilöstön ja omien tunteiden johtaminen nousee merkitykselliseen asemaan, koska tunteet vaikuttavat suuresti tärkeimmän työvälineemme, aivojen toimintaan.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Laajuus:
0
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
3596 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tunteet vaikuttavat päätöksentekoon, huomiokykyyn, ajatteluun ja pohdintaan sekä myös tuottavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Näin ollen työyhteisön ilmapiirin, henkilöstön ja omien tunteiden johtaminen nousee merkitykselliseen asemaan. Tunteet eivät ole jotain epämääräistä "höttöä", vaan jotain hyvin konkreettista ja vaikuttavaa. Tunteiden johtaminen edellyttää tietoa ja taitoa. Tässä koulutuksessa saat niitä molempia.

Koulutus sisältää kaksi ½ päivän koulutusjaksoa, joiden välissä kokeilet oppimiasi menetelmiä käytännössä. Ensin kokeilet menetelmiä itseesi, jotta saat omakohtaisen kokemuksen. Näin voit vielä paremmin soveltaa menetelmiä vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Koulutus perustuu tutkittuun tietoon tunteista ja ratkaisukeskeiseen valmentamiseen, joka antaa keinoja käydä tavoitteellisia valmennuskeskusteluja.

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat tunteiden vaikutus aivoihin, tunteet neurokemiallisena ilmiönä, tunteiden vaikutus toimintakykyyn, työyhteisöön ja asiakastyytyväisyyteen, ajattelua avaavien tunteiden vahvistamisen menetelmät, ajattelua kaventavien tunteiden kohtaamisen menetelmät.

Koulutuksessa opit kuinka tunteet vaikuttavat tärkeimmän työvälineemme eli aivojen toimintaan ja kuinka ne vaikuttavat asiakastyytyväisyyteen ja työyhteisön toimintaan, opit mitä ovat ajattelua avaavat ja sulkevat tunteet sekä kuinka vahvistavat myönteisiä tunteita ja kuinka kohtaat negatiivisia tunteita. Koulutuksessa esitellään useita kymmeniä menetelmiä tunteiden johtamiseen.

Tiiminvetäjät, projektipäälliköt, esihenkilöt, johtajat

Hinta 2900 € + ALV 24% (696 €), verollinen myyntihinta 3596 €. Tarvittaessa kouluttajan matka- ja majoituskustannukset lisätään hintaan.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Arttu Puhakan blogi.

Peruutusehdot ovat koulutuskohtaisia.

Pääsääntöisesti, ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomissa koulutuksissa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot. Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Tarkista koulutuskohtaiset peruutusehdot koulutuksen sivulta tai ilmoittautumis/hakulomakkeelta.

Suomi