Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Never stop learning.

Tiedonhaku osana seminaarityöskentelyä (erityispedagogiikka), syksy 2023

smart for good
Laajuus:
1 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
15 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Sisältö:

Tutustuminen tieteelliseen julkaisutoimintaan, aineistojen luotettavuuden arviointi ja tutustuminen tekijänoikeuksien perusteisiin.
Tiedonhaun aiheen analysointi ja hakulauseiden laatiminen omaan aineopintojen tutkielmaan liittyen.
Suunnitelmallinen tiedonhakuprosessi omaan aineopintojen tutkielmaan liittyen.
Oman alan kotimaisten ja kansainvälisten tietokantojen käyttö.

Tavoitteet:

Opiskelija

- tuntee tieteellisen julkaisuprosessin, tärkeimmät erityispedagogiikassa ja lähitieteissä käytetyt kirja- ja lehtiartikkelitietokannat sekä muita keskeisiä erityispedagogiikan alan tieteellisiä tiedonlähteitä

- osaa muodostaa hakulauseita, tehdä tiedonhakuja sekä arvioida hakujen tuloksia

- osaa käyttää tiedonlähteitä eettisesti oikein ja sallitut käyttötavat tuntien sekä plagiointia välttäen

Kohderyhmä:

Erityispedagogiikan aineopintoja suorittavat

HUOM!

Opintojakso suoritetaan yhtä aikaa opintojaksojen FK00CG79 Seminaarityöskentely (erityispedagogiikka), 3 op ja FK00CK82 Aineopintojen tutkielma (erityispedagogiikka) 6 op kanssa yhden lukukauden aikana.

Syksyn toteutus lähiopetusta Joensuussa, kevään opetus etäopetusta.

Suorittamistavat:

Suoritus tehdään osana opintojaksoa FK00CG79 Seminaarityöskentely (erityispedagogiikka) 3 op ja se sisältää 27 t itsenäistä työskentelyä erillisen ohjeen mukaan.

Oppimateriaali:

Erillinen ohje Moodlessa.

Lisätietoja:

Ei AHOT-hakua/korvaavuuksia, tiedonhaun tehtävä koskee erityisesti erityispedagogiikan tiedonhakua ja tehtävän suorittavat myös yleisen kasvatustieteiden tiedonhaun pääaineessa/aiemmin suorittaneet.

HUOM!

FK00CG79 Seminaarityöskentely (erityispedagogiikka), 3 op, 2220207 Tiedonhaku osana seminaarityöskentelyä (erityispedagogiikka) 1 op ja FK00CK82 Aineopintojen tutkielma (erityispedagogiikka) 6 op suoritetaan yhden opetustoteutuksen (syksy TAI kevät) aikana. Seminaaria ei voi aloittaa syksyllä ja jatkaa tutkielman osalta keväällä.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alta.

Kellonajasta riippumaton

Tutustu opintojaksoon ja sen aikatauluihin Pepin opinto-oppaassa.
Avaa sivun yläosassa oleva sininen toteutus-palkki ja katso tarvittaessa opetuksen aikataulu mahdollisesta opetusryhmästä. ”Avoimen pienryhmä” on tekninen nimike, ei oikea opetusryhmä.

Huomaa, että avoimen yliopiston opiskelijaksi ilmoittautuminen päättyy noin viikkoa aiemmin kuin opetukseen ilmoittautuminen Pepissä.

Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset "Ilmoittaudu koulutukseen"-linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-08 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2023-08-25 15:00