Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Solu- ja molekyylibiologian perusteet: Osa A Solubiologia, lv. 2023-2024

Avoin yliopisto
smart for good
Päivämäärä:
1.8.2023 - 31.7.2024
Laajuus:
3 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
45 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tavoitteet: Opintojakson käytyään opiskelijan ymmärtää solujen rakenteen, toiminnan ja aineenvaihdunnan yhteiset pääpiirteet sekä kasvi- ja eläinsolujen tärkeimmät erot. Opiskelija tunnistaa yleisimpiä solubiologian tutkimusmenetelmiä ja ymmärtää monimutkaisten prosessien kuten energiantuotannon ja solusyklin eri vaiheiden merkityksen.

Sisältö: Opintojakso on osa Solu- ja molekyylibiologian perusteet kokonaisuutta. Kurssilla tutustutaan solubiologian peruskäsitteisiin ja solujen toiminnan periaatteisiin: soluelinten merkitykseen, solukalvon rakenteeseen ja toimintaan, solujen väliseen viestintään, solujen energiantuotantoon ja jakautumiseen.

Oppimateriaali: Verkko-oppimateriaali

Kohderyhmä: Ympäristötieteistä, biologiasta ja biotieteistä kiinnostuneille sekä sivuaineopinnoiksi. Alan tutkimus- ja asiantuntijatehtävissä sekä yrityksissä toimiville, alan opetustehtävissä oleville/kiinnostuneille.

Opintojakso on osa laajempaa Solu- ja molekyylibiologian kokonaisuutta. Muut osat ovat: osa B: Biokemia ja osa C: Molekyylibiologia.

Toteutustapa: Opintojakso järjestetään Digicampus-Moodle -ympäristössä Flipped classroom -opetuksena/verkko-opintoina. Verkkoluennot 10 t. Podcast-ohjelmat, verkkokeskustelut, Moodle-verkkotehtävät, vapaaehtoiset kontaktitapaamiset 8 h.

Suoritustapa: Kirjallisia verkkotehtäviä, jotka on mahdollista suorittaa ympärivuotisesti.

Opettaja: Vesa Paajanen


Opintojakso on opiskeltavissa itsenäisinä verkko-opintoina 1.8.2023 - 31.7.2024. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta. Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opintojakson opiskeluoikeusaika on 1.8.2023-31.7.2024.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Kellonajasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan. 

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot.  

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti. 

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.  

 

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansioja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon. 

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla. 

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-06-17 23:59