Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

motivaatio

Motivaation johtaminen - tilauskoulutus

Tilauskoulutus ja valmennus
Motivaatioon vaikuttaminen voi näyttää salatieteeltä, jota vain harvat osaavat toteuttaa. Sen ei tarvitse olla niin. Tervetuloa koulutukseen.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Laajuus:
0
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
3596 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Motivaatio voi näyttäytyä salatieteeltä, jota vain harvat osaavat hyödyntää. Motivaation johtaminen edellyttää tietoa ulkoisesta ja sisäisestä motivaatiosta, taitoa oivalluttaa työn merkitys ja taitoa käyttää käytännön menetelmiä motivaatiotekijöiden tunnistamiseksi. Tässä koulutuksessa opit noita asioita.

Koulutus sisältää kaksi ½ päivän koulutusjaksoa, joiden välissä kokeilet oppimiasi menetelmiä käytännössä. Koulutus perustuu itseohjautuvuusteoriaan ja ratkaisukeskeiseen valmentamiseen. Näin saat tietoa ja taitoa.

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä ovat ulkoinen ja sisäinen motivaatio, sisäisen motivaation osa-alueet, sisäisen motivaation edellytyksien luominen, tarkistuslista esimiehelle motivaation johtamisen tueksi, merkityksien johtaminen ja oivalluttaminen, motivaatioajureiden tunnistaminen ja ratkaisukeskeisen valmentamisen soveltaminen motivaation johtamiseen.

Koulutuksessa opit luomaan edellytyksiä sisäiselle motivaatiolle, tunnistamaan henkilöstön motivaatioajureita ja vaikuttamaan motivaatioon ratkaisukeskeisen valmentamisen keinoin.

Tiiminvetäjät, projektipäälliköt, esihenkilöt, johtajat

Hinta 2900 € + ALV 24% (696 €), verollinen myyntihinta 3596 €. Tarvittaessa kouluttajan matka- ja majoituskustannukset lisätään hintaan.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Arttu Puhakan blogi

Peruutusehdot ovat koulutuskohtaisia.

Pääsääntöisesti, ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomissa koulutuksissa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot. Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Tarkista koulutuskohtaiset peruutusehdot koulutuksen sivulta tai ilmoittautumis/hakulomakkeelta.

Suomi