Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

MOOC-verkkokurssit

MOOC: Johdanto metsätieteisiin ja metsätalouteen 1

Suomen metsien käyttöä kaskenpoltosta monitavoitteiseen metsänhoitoon.
smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
-

Opintojaksolla tarkastellaan Suomen metsien käyttöä kaskenpoltosta monitavoitteiseen metsänhoitoon, metsäpolitiikan suuntauksiin ja metsänhoidon monipuolisiin ratkaisuihin. Lisäksi kurssilla perehdytään metsävaroihin, metsien erilaisiin käyttömuotoihin, monimuotoisuuteen, ekosysteemipalveluihin ja metsien tulevaisuuskuviin.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
1 op

Kurssi on MOOC-kurssi eli kuka tahansa oppisisällöistä kiinnostunut voi opiskella kurssin sisältöjä, vain tehtävät on rajattu tutkinto- ja avoimen yliopiston opiskelijoille.

MOOC-kurssien sisältöjä voit opiskella eri tavoin:

Haluan vain selata materiaalia tai opiskella omatoimisesti, en tarvitse opintopisteitä tai todistusta

• Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön vierailijana voi opiskella kurssin materiaaleja, mutta ei voi tehdä tehtäviä. Tästä ei jää suoritusjälkeä kurssialueelle.
  • Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön Google-tunnuksilla, korkeakoulusi Haka-tunnuksilla tai Suomi.fi-kirjautumisella voit jatkaa siitä mihin jäit edellisellä kirjautumisella, ilman ilmoittautumista opintojakson opiskelijaksi yliopiston kautta.
  • Tutustu kurssiin DigiCampus-ympäristössä.

Haluan suorittaa opintopisteytettyinä opintoina ja saada todistuksen

• Avoimen yliopiston opiskelijana saat opintosuorituksen ja opintopisteytetyn todistuksen

Olen Itä-Suomen yliopiston opiskelija

• Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijana voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppijan opinto-oikeudella voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja jatkuvan oppijan opinto-oikeudella opiskelevat saavat kurssien suoritusmerkinnän ja opintopisteet maksutta.

Huomioithan, että kaikki kirjautumisvaihtoehdot eivät ole kaikilla eri MOOC-kursseilla käytettävissä.