Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

MOOC-verkkokurssit

MOOC: Johdanto metsätieteisiin ja metsätalouteen 1

Suomen metsien käyttöä kaskenpoltosta tervataloudesta monitavoitteiseen metsänhoitoon.
smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itseopiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
-

Opintojaksolla tarkastellaan Suomen metsien käyttöä kaskenpoltosta tervatalouden kautta monitavoitteiseen metsänhoitoon, metsäpolitiikan suuntauksiin ja metsänhoidon monipuolisiin ratkaisuihin. Lisäksi kurssilla perehdytään metsävaroihin, metsien erilaisiin käyttömuotoihin, monimuotoisuuteen, ekosysteemipalveluihin ja metsien tulevaisuuskuviin.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
1 op

Kurssi on MOOC-kurssi eli kuka tahansa oppisisällöistä kiinnostunut voi opiskella kurssin sisältöjä, vain tehtävät on rajattu tutkinto- ja avoimen yliopiston opiskelijoille.

MOOC-kurssien sisältöjä voit opiskella eri tavoin:

Haluan vain selata materiaalia tai opiskella omatoimisesti, en tarvitse opintopisteitä tai todistusta

• Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön vierailijana voi opiskella kurssin materiaaleja, mutta ei voi tehdä tehtäviä. Tästä ei jää suoritusjälkeä kurssialueelle.
  • Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön Google-tunnuksilla tai korkeakoulusi Haka-tunnuksilla voit jatkaa siitä mihin jäit edellisellä kirjautumisella, ilman ilmoittautumista opintojakson opiskelijaksi yliopiston kautta.
  • Tutustu kurssiin DigiCampus-ympäristössä.

Haluan suorittaa opintopisteytettyinä opintoina ja saada todistuksen

• Avoimen yliopiston opiskelijana saat opintosuorituksen ja opintopisteytetyn todistuksen

Olen Itä-Suomen yliopiston opiskelija

• Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijana voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppijan opinto-oikeudella voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.

Huomioithan, että kaikki kirjautumisvaihtoehdot eivät ole kaikilla eri MOOC-kursseilla käytettävissä.