Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Never stop learning.

Mekaaninen värähdysliike ja aallot, lv. 2023-2024

smart for good
Laajuus:
2 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Etäopetus, Lähiopetus
Hinta:
30 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintojakson jälkeen opiskelija osaa värähtelyn ja aaltoliikkeen perusteet.

Osaamistavoitteena on itse substanssin oppimisen lisäksi ja sen rinnalla teknologian käyttöönoton tarkastelu liiketoiminnan eri osa-alueilla. Esimerkkien (Case Based Learning) myötä niin tehokkuuden ja tuottavuuden lisääminen kuin myös vastuullisuus ja kestävyys-aiheet ovat läsnä.

Toteutustapa: Flipped Classroom (Prime Time versiona). Itsenäinen ja ryhmätyöskentely viikottain. Opettajan kanssa 3 tapaamista viikossa: 2h johdantoluentoa ja oppimisen kannalta keskeisimmät kysymykset, 2h ohjatut laskuharjoitukset, 2h Prime-Time syventävä henkilö- ja ryhmäkohtainen opetus, demonstraatiot ja kertaaminen. Tapaamisiin voi osallistua Kuopiossa, Joensuussa tai etänä verkossa.

Suoritustapa: Flipped classroom. Formatiivinen arviointi; Kurssin suoritustavat ja osuus kurssin kokonaispisteistä (%): verkkolaskaritehtävät (50%), prime-time -tapaamiset (10%), kurssityö (10%) ja tentti (30%). Vain tentti on pakollinen ja siinä on itsessään 50% läpäisyvaatimus.

Oppimateriaali: Kurssilla jaettava materiaali, joka perustuu kirjaan: Knight, R.D.: Physics for Scientists and Engineers, 5. painos

Opintojakso toteutetaan 24.10.2023-10.01.2024; varsinainen opetus loppuu 13.12.2023 ja tentti on 10.1.2024. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta.

Luonnontieteistä, fysiikasta sivuaineena ja alan opetustehtävistä kiinnostuneet, sekä ammatillista osaamistaan kehittävät.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit. 

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  
Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Päiväopetus
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi kymmenen päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2023-10-17 23:59