Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Never stop learning.

Matematiikan perusteet (Kuopio), lv. 2023-2024

smart for good
Laajuus:
5 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Kuopio
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Lähiopetus
Hinta:
75 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Johdantoa logiikkaan ja joukko-oppiin, matemaattisten väitteiden todistustekniikat, induktiotodistus, alkeisfunktiot, funktion raja-arvo, jatkuvuus, derivaatta, integraalifunktio, integrointitekniikoita, tason vektorit, kompleksiluvut.

Kurssin jälkeen opiskelija osaa tarkastella väitteen totuusarvoa logiikan keinoin ja ymmärtää sekä hallitsee yleiset todistustekniikat mukaanlukien induktiotodistuksen. Opiskelija tuntee alkeisfunktiot ja funktioihin liittyvät peruskäsitteet sekä osaa tutkia funktioiden ominaisuuksia. Opiskelija tuntee differentiaali- ja integraalilaskennan peruskäsitteistön ja hallitsee niihin liittyvät tekniikat myös soveltavammissa tehtävissä. Opiskelija tuntee ja osaa määrittää tason vektoreiden perusominaisuudet. Opiskelija osaa määritellä kompleksilukuihin liittyvät peruskäsitteet ja ratkaista kompleksilukuihin liittyviä perustehtäviä.

Suoritustavat: Kirjallinen kuulustelu, aktiivisuus laskuharjoituksissa.

Toteutustavat: Luentoja 48 h, laskuharjoituksia 20 h, itsenäinen työskentely 70 h.

Oppimateriaali: Luentomateriaali.

Opintojakso toteutetaan 07.09.-30.11.2023. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta.

Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.

Luonnontieteistä, matematiikasta sivuaineena ja alan opetustehtävistä kiinnostuneet sekä ammatillista osaamistaan kehittävät.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit. 

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  
Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Päiväopetus
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi kymmenen päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2023-08-31 23:59