Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Never stop learning.

Kehitysbiologia, lv. 2023-2024

smart for good
Päivämäärä:
1.8.2023 - 31.7.2024
Laajuus:
2 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
30 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tavoitteet: Kurssin suoritettuaan opiskelija ymmärtää yksilönkehityksen pääpiirteet ja sen yleisimmät säätelymekanismit. Hän hallitsee yksilönkehityksen perustermejä, tunnistaa yleisimpiä akiorakenteita sekä pystyy selittämään niiden kehitystapahtumia.

Sisältö: Kurssilla käsitellään eläinten ja ihmisen yksilönkehityksen pääpiirteitä. Kurssilla tutustutaan hedelmöitykseen, alkionkehityksen perustapahtumiin ja kehitystä säätelevään solujen väliseen viestintään, kudosten erilaistumisen molekyylitason mekanismeihin ja elinten muodostuminen. Kurssilla pohditaan myös ympäristötekijöiden vaikutusta yksilönkehitykseen, yksilönkehityksen merkitystä lajiutumisessa, kantasoluja ja kloonausta.

Kohderyhmä: Biologiasta kiinnostuneille sekä sivuaineopinnoiksi. Alan tutkimus- ja asiantuntijatehtävissä sekä yrityksissä toimiville, alan opetustehtävissä oleville/kiinnostuneille.

Suoritustavat: Kirjallisia verkkotehtäviä, jotka on mahdollista suorittaa ympärivuotisesti.

Toteutustavat: Kurssi järjestetään Flipped classroom-opetuksena DigiCampus-moodle ympäristössä. Verkkoluennot 10 t. Verkossa suoritettavat ryhmätyöt 6 t. Verkkokeskustelut, verkkotehtävät. 

Opettaja: Vesa Paajanen

Opintojakso on opiskeltavissa itsenäisinä verkko-opintoina 1.8.2023 - 31.7.2024. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta. Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.

Voit jatkaa biologian aineopintoja maksullisena erillisenä opinto-oikeutena eli MEO-opintoina. Lisätietoa täällä.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opintojakson opiskeluoikeusaika on 1.8.2023-31.7.2024.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Kellonajasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan. 

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot.  

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti. 

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.  

 

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansioja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon. 

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla. 

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-06-17 23:59