Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Never stop learning.

Kansainvälinen ympäristöpolitiikka, kevät 2024

smart for good
Päivämäärä:
5.2.2024 - 14.3.2024
Laajuus:
3 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Juridiikka ja yhteiskunta, Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Etäopetus, Lähiopetus
Hinta:
45 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Sisältö: Ympäristö-, ilmasto- ja luonnonvarakysymysten globaali luonne sekä kansainvälisen ympäristöpolitiikan toimijat, instituutiot ja rakenteet. Kansainvälisen ympäristö- ja ilmastopolitiikan teoriaperusta sekä keskeiset ylirajaisten ympäristökysymysten ratkaisupyrkimykset. Euroopan unionin ympäristö- ja ilmastopolitiikka ja sen painotukset. Muita teemoja ovat maailmankaupan ja markkinoiden sekä kansainvälisten sosiaalisten erojen merkitys ympäristöhaasteiden synnyssä ja ratkaisutavoissa.

Osaamistavoitteet: Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa

  • tarkastella ja analysoida niitä järjestelmiä, toimintatapoja ja -ympäristöjä, joissa ympäristökysymysten käsittely ja ratkaisut tapahtuvat kansainvälisesti ja ylirajaisesti.
  • arvioida ja tarkastella kansainvälisiä ympäristöhaasteita käyttäen apuna yhteiskuntatieteellistä käsitteistöä ja termistöä.
  • tunnistaa kestävyyden eri pilareiden kansainvälinen ja ylirajainen luonne.

Kohderyhmä: Oppiaineesta kiinnostuneet, uuden opetettavan aineen tarvitsevat/haluvat opettajat (edellyttää perus- ja aineopintoja), väyläopinnoista tutkinto-opiskelijaksi kiinnostuneet.

Suoritustavat: Opintojakso suoritetaan tenttimällä luennot (n. 20 tuntia) ja luennoilla jaettava oheiskirjallisuus.

Toteutustavat: Luennot hybridiopetuksena, luentoja voi seurata paikan päällä Joensuussa tai etäyhteydellä reaaliaikaisesti (ei tallennusta). Tentti lähitenttinä Joensuun kampuksella.

Opettaja: Simo Häyrynen

Opintojakso toteutetaan 5.2. - 13.4.2024 välisenä aikana. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta. Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit. 

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  
Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla. 

Päiväopetus
2 kuukautta
Suomi

Ilmoittaudu

Ilmoittautumisohje 

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan. 

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot 

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti. 

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.  

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio ja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon. 

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla. 

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-12-08 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-01-28 23:59