Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

johtamistaitojen psykologiset avaimet

Johtamistaitojen psykologiset avaimet -verkkokurssi

Täydennyskoulutus
Verkkokurssilla syvennytään johtamisajattelun kehittymiseen, johtamistaitoihin sekä johtamisen psykologiaan. Saat myös eväitä johtamistaitojen psykologisten keinojen soveltamiseen ja edistämiseen työelämässä.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
  • HRakatemia
Laajuus:
0
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
89,01 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tällä verkkokurssilla opit, minkälaisia johtamistaitojen psykologisia avaimia on olemassa ja mitä kytköksiä niillä on johtamistaitojen kehittämiseen sekä mitä on johtamisen psykologia. Verkkokurssi soveltuu myös kaikille niille, jotka haluavat saada perustietoa johtamisen psykologiasta.

Verkkokurssi muodostuu neljästä teemasta:

1. Johtamisajattelun muutos
2. Johtajan identiteetin murros
3. Itsereflektio ja metakognitiiviset taidot
4. Reflektointitehtävä

Verkkokurssi koostuu verkkotallenteista ja -materiaalista sekä omatoimisesta opiskelusta (pohdinta- ja kertaustehtävät). Verkkokurssin voit suorittaa omaan tahtiisi DigiCampus-oppimisympäristössä. Verkkokurssi on käytettävissä 3 kuukautta ilmoittautumisajankohdasta alkaen.

Verkkokurssi on täydennyskoulusta, josta ei kerry opintopisteitä. Verkkokurssi ei sisällä arvioitavia tehtäviä eikä kurssin suorittamisesta saa arvosanaa. Verkkokurssista saat ladattua ohjeiden mukaisesti osaamismerkin.

• Osaat tunnistaa johtamisajattelun kehittymiskaarta menneestä nykyisyyteen ja tulevaisuuteen
• Ymmärrät johtamistaitojen psykologisten avainten sisällöstä ja kytköksistä
• Osaat tunnistaa, miksi johtamisen psykologian ymmärtäminen on tärkeää nykyisessä työelämässä
• Osaat tunnistaa keinoja (avaimia) johtamistaitojen edistämiselle
• Osaat soveltaa johtamistaitojen psykologisia avaimia paremmin työelämässä

Kaikki, jotka haluavat saada perustietoa johtamisen psykologiasta sekä eväitä soveltaa johtamistaitojen psykologisia avaimia paremmin työelämässä. Verkkokurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista tai koulutusta aiheesta.

89,00 € (sis. alv. 24 % 17,23 €)

Verkkokurssille osallistumisen voi perua 14 kalenteripäivän sisällä ilmoittautumisesta, mikäli asiakas ei ole aloittanut verkkokurssin suorittamista. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin laskutetaan asiakkaalta koulutuksen hinta kokonaisuudessaan, vaikka asiakas ei olisi aloittanut verkkokurssin suorittamista. Verkkokurssin suorittamisella tarkoitetaan sitä, että asiakas on kirjautunut saamallaan kurssiavaimella oppimisympäristöön. Tällöin perumisoikeus ei ole enää voimassa. Peruminen tehdään sähköpostilla suunnittelusihteeri Anne Pennaselle, annemaarit.pennanen@uef.fi tai koulutussihteeri Sanna Nissiselle, sanna.nissinen@uef.fi.

Verkkokurssi on käytettävissä kolme (3) kuukautta ilmoittautumisajankohdasta.

Koulutus voidaan perua järjestäjän toimesta ilman, että siitä aiheutuu järjestäjälle maksuvelvoitetta.