Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Johdanto ihmisen biologiaan ja tuki- ja liikuntaelimistö (JIBTU), syksy 2023

Avoin yliopisto
smart for good
Päivämäärä:
4.9.2023 - 9.10.2023
Laajuus:
2 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Kuopio
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itsenäinen opiskelu
Hinta:
30 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Terveystieteellinen terminologia. Elimistö, kudokset, solut. Lepo- ja aktiopotentiaali. Lihasten, luiden ja nivelten makroskooppinen rakenne, sijainti ja toiminta. Soluvaurio, kasvaimet, luuston sairaudet, reumataudit.

Suoritustapa: verkko-opintojakso (eLearnMoodle-oppimisympäristö ml. tentti ja itsearviointi).

Kirjallisuus: Leppäluoto, Kettunen, Rintamäki, Vakkuri, Vierimaa, Lätti: Anatomia ja fysiologia, rakenteesta toimintaan, Sanoma Pro (UEF e-kirja).

Verkko- ja opintojaksomateriaali, Visible Body –tietokanta.

Lisäksi suositeltava kirja: Vauhkonen, Holmström: Sisätaudit, Sanoma Pro, 4.-5. Painos (2012 tai uudempi)Terveystieteellinen terminologia. Elimistö, kudokset, solut. Lepo- ja aktiopotentiaali. Lihasten, luiden ja nivelten makroskooppinen rakenne, sijainti ja toiminta. Soluvaurio, kasvaimet, luuston sairaudet, reumataudit.

Suoritustapa: verkko-opintojakso (eLearnMoodle-oppimisympäristö ml. tentti ja itsearviointi).

Kirjallisuus: Leppäluoto, Kettunen, Rintamäki, Vakkuri, Vierimaa, Lätti: Anatomia ja fysiologia, rakenteesta toimintaan, Sanoma Pro (UEF e-kirja).

Verkko- ja Moodlemateriaali, Visible Body –tietokanta.

Lisäksi suositeltava kirja: Vauhkonen, Holmström: Sisätaudit, Sanoma Pro, 4.-5. Painos (2012 tai uudempi)Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää ja pystyy nimeämään keskeisten anatomisten, solubiologisten ja fysiologisten termiensisällön ja merkityksen. Pystyy tunnistamaan ja nimeämään tuki- ja liikuntaelimistön anatomiset rakenteet ja hahmottamaan rakenteiden suhteet toisiinsa. Ymmärtää liikkumisen fysiologian perustermistön ja toimintaperiaatteet. Hallitsee perustiedot tuki- ja liikuntaelimistön sairauksista sekä yleiskatsauksen soluvaurioista ja kasvainkäsitteestä.

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 15 € /opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot

Kellonajasta riippumaton

4.9.2023 - 9.10.2023

Opintojaksolle ilmoittautuminen viimeistään 26.8.2023.
Ilmoittautumalla ja maksamalla hankit itsellesi opinto-oikeuden.

Suomi

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen opintojaksolle

I Ilmoittautumaan pääset "Ilmoittaudu koulutukseen"-linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio ja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu-ja perumisehtoihin ja ilmoittautumisohjeisiin. Muissa ilmoittautumiseen ja opintomaksuihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä koulutussihteeriin (kts. yhteystiedot alla).

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-01 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2023-09-04 23:59