Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Itsensä johtaminen - Keskeytyksistä keskittymiseen

Yksi nykytyön suurimmista ongelmista on keskeytykset. Keskeytykset käyvät kuitenkin todella kalliiksi organisaatiolle.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Lähiopetus, Monimuoto-opetus
Hinta:
2604 €

Valitse itsellesi hyödyllisin vaihtoehto.

Tarjoamme lyhyen tietoiskun itsensä johtamisesta, keskeytyksien hallinnasta ja keskittymiskyvyn parantamisesta. Tämän luennon (2h) aikana käymme läpi tehokkaan työskentelyn avaimia, siten että työn hallinnan tunne lisääntyy. Luennon aikana esitellään paljon esimerkkitapauksia, jotka demonstroivat, että työtapoja muuttamalla ja uusia menetelmiä kokeilemalla on mahdollista saada paljon enemmän aikaan vähemmällä, jopa nopeammin ja paremmin. Luennon materiaali perustuu sekä tutkimukseen että käytännön omakohtaisiin kokeiluihin.

Tarjoamme myös valmennusta, jossa keskitytään harjoittelemaan itsensä johtamisen, keskeytyksien hallintaan ja keskittymisen parantamiseen tähtääviä menetelmiä. Valmennus sisältää sähköisen alkukartoituksen ja kaksi valmennustapaamista (á 2h). Alkukartoituksen avulla voimme tarkemmin kohdistaa valmennuksen sisältöä asiakkaan tärkeimpiin kehittämiskohteisiin. Valmennusryhmän koko enintään 15 henkilöä. Valmennukseen osallistuvat saavat käyttöönsä Kokeilukirjan, jossa on esitelty tarkemmin Tuloksellisen tietotyön menetelmiä.

Suosittelemme myös tutustumaan muihin itsensä johtamisen ja optimaalisen tietotyön valmennuksiin, jotka antavat lisää menetelmiä itsensä johtamiseen. Näistä voimme räätälöidä Sinulle ja työyhteisöllesi sopivan valmennuksen

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä: itsensä johtamisen määritelmä, itsensä johtamisen osa-alueet, hyödylliset ja haitalliset keskeytykset, haitallisten keskeytyksien hallinnan menetelmät, keskittyminen, keskittymisen parantamiseen tähtäävät menetelmät.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opit käyttämään menetelmiä haitallisten keskeytyksien vähentämiseksi ja keskittymiskyvyn parantamiseksi.

tietotyöläiset, esihenkilöt, johtajat

Suomi

Luennon hinta 850 € +alv 24 % (204 €), verollinen myyntihinta 1 054 €, kouluttajan matka- ja majoituskustannukset lisätään hintaan.
Valmennuksen hinta 2100 € + alv 24 % (504 €), verollinen myyntihinta 2 604€, kouluttajan matka- ja majoituskustannukset ja kirjakustannukset lisätään hintaan. 

Kouluttaja

Profiilikuva: Arttu Puhakka

Arttu Puhakka

Suunnittelija

Suunnittelija

Profiilikuva: Arttu Puhakka

Arttu Puhakka

Suunnittelija

Koulutussihteeri

Profiilikuva: Katja Peltoniemi

Katja Peltoniemi

Projektisihteeri