Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Never stop learning.

EU Competition Law, kevät 2023

smart for good
Laajuus:
5 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Juridiikka ja yhteiskunta
Toteutusmuoto:
Etäopetus, Lähiopetus
Hinta:
60 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Horizontal and vertical competition restrictions between undertakings, abuse of a dominant market position, merger control, sanctions, procedural issues and remedies.

Tarkemmat tiedot oppimateriaaleista ja suorittamisen aikataulut löydät Pepistä opintojakson tiedoista (more information in peppi) 

  • Tarkista ennen ilmoittautumista ja opintomaksun maksamista, että ilmoittautuminen opetukseen on vielä avoinna.
  • Tarkista opintojaksokohtaiset sitovat ilmoittautumisajat Pepistä (tentit, opetus, tehtävänpalautus).
  • Huomioi, että opiskeluoikeus ei siirry välittömästi opintotietojärjestelmään Peppiin (max. 10 vrk viive) eli et heti pääse aktivoimaan käyttäjätunnuksia ja/tai ilmoittautumaan opintojaksoille Pepissä.
  • Opiskeluoikeus päättyy aina viimeistään lukuvuoden päättyessä heinäkuun lopulla riippumatta siitä tehdäänkö ilmoittautuminen syys- vai kevätlukukauden puolella.
  • Opintojaksolle tulee ilmoittautua erikseen sekä Opintopolussa, että Pepissä. Opintopolussa ilmoittautuminen muodostaa Avoimen yliopiston opiskeluoikeuden, Pepissä ilmoittaudut oikeustieteiden laitoksen aikataulutettuun opetukseen, tentteihin, tehtävänpalautukseen jne.
  • Tarkempia ohjeita Peppi-ilmoittautumiseen on opintojen aloitusmoodlessa Oikeustieteiden opinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto. Saat kirjautumislinkin ja kurssiavaimen aloitusohjeissa.

Ilmoittaudu yksittäisille opintojaksoille, tarkemmat ohjeet löydät opintojakson tiedoista Hakeminen-välilehdeltä. Yksittäisen opintojaksojen hinta on 12€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2022-2023.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeus päättyy aina lukuvuoden päättyessä viimeistään heinäkuun lopulla.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​ 

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Päiväopetus

ma 06.03.2023 08:00-13:00 Online
ti 07.03.2023 12:00-17:00 Online
Ilmoittautuminen opetukseen Pepissä on ajalla 01.12.2022 08:00 - 05.03.2023 23:59.

Joensuun kampuksen opetukseen, yleisiin tentteihin/verkkotentteihin/etätentteihin ja tehtävänpalautukseen ilmoittaudutaan sähköisesti Pepissä.

Suomi
Englanti

Ilmoittaudu

I. Ilmoittautumaan pääset Ilmoittaudu koulutukseen-painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi 10 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat tämän viestin jälkeen myös yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2022-12-01 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2023-02-26 23:45