Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Eläinfysiologia ja histologia, lv. 2023-2024

Avoin yliopisto
smart for good
Päivämäärä:
1.8.2023 - 31.7.2024
Laajuus:
5 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
75 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tavoitteet: Kurssin suoritettuaan opiskelija tunnistaa kudosten ja elinten perusrakenteet ja osaa selittää elimistön toiminnan ja sitä ohjaavien säätelyjärjestelmien fysiologiset periaatteet. Opiskelijat osaavat toteuttaa yksinkertaisia fysiologisia kokeita, ja demonstroida niillä fysiologisia mekanismeja ja analysoida fysiologisia mittauksia.

Sisältö: Luennoilla käsitellään kudosten, elinten ja elimistöjen toimintaa sekä tutustutaan niiden merkitykseen ympäristöolosuhteisiin sopeutumisessa. Harjoitukset soveltavat luennoilla saatua teoreettista tietoa ihmisillä ja eläimillä suoritettavien fysiologisten kokeiden ja mittausten avulla. Harjoitukset on mahdollista suorittaa sekä opetuslaboratoriossa että verkkotehtävinä. Verkossa suoritettavat harjoitukset sisältävät vuorovaikutteisia simulaatioita, mittaustulosten analysointia ja raportointia. Harjoitukset sisältävät kaikille opiskelijoille verkossa suoritettavia tehtäviä, joissa tutustutaan histologisiin näytteisiin.

Kohderyhmä: Biologiasta kiinnostuneille sekä sivuaineopinnoiksi. Alan tutkimus- ja asiantuntijatehtävissä sekä yrityksissä toimiville, alan opetustehtävissä oleville/kiinnostuneille.

Suoritustavat: Kirjalliset verkkotehtävät a verkkotyöskentely.

Toteutustavat: Kurssi järjestetään Flipped classroom-opetuksena Digicampus ympäristössä sisältäen johdantoluennon (2 h), verkkoluentoja (15 t), verkkokeskusteluja, verkkotehtäviä, verkossa suoritettavia ryhmätöitä (10 t) sekä verkossa tehtäviä harjoituksia (16 t).

Opettaja: Vesa Paajanen

Opintojakso on opiskeltavissa itsenäisinä verkko-opintoina 1.8.2023 - 31.7.2024. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta. Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.

Voit jatkaa biologian aineopintoja maksullisena erillisenä opinto-oikeutena eli MEO-opintoina. Lisätietoa täällä.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opintojakson opiskeluoikeusaika on 1.8.2023-31.7.2024.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Kellonajasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan. 

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot.  

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti. 

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.  

 

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansioja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon. 

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla. 

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-06-17 23:59