Hyppää pääsisältöön

Never stop learning.

Avoin yo: Johdanto työ- ja organisaatiopsykologiaan: teoreettiset lähtökohdat lv. 2023-2024, verkko-opinnot

smart for good
Laajuus:
2 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
30 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Työ- ja organisaatiopsykologian keskeiset käsitteet sekä tutkimuksen ja soveltamisen kohteet. Työ- ja organisaatiopsykologian historian päälinjat.

Opintojakso suositellaan tehtäväksi opintojen ensimmäisenä opintojaksona, etenkin mikäli opiskelija aikoo suorittaa Työ- ja organisaatiopsykologian perusopintokokonaisuuden 25 op.

Suoritustapa: Verkkotallenteet, tenttimateriaaliin perehtyminen ja verkkotentti.

Opintojakson verkkotentti on suoritettavissa koko lukuvuoden ajan. Tentti on monivalintatentti, jossa ei ole suorituskerta- tai aikarajoitusta. Tentistä tulee saada vähintään 65% oikein, jotta se on hyväksytysti suoritettu.

Tenttimateriaali: 1) Kozlowski, S.W.J. (toim.). 2012. The Oxford handbook of organizational psychology (volume 1) osat “An introduction to organizational psychology” (luvut 1 ja 2) ja “The foundation” (luvut 3 ja 5). Oxford University Press. 2) Harisalo, R. 2021. Organisaatioteoriat. Art House. Molemmat löytyvät UEFin kirjastosta e-kirjoina.

Opettaja: Yliopistonlehtori, PsT Petri Karkkola

Arviointi: Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää työ- ja organisaatiopsykologian monitieteiseksi ja -alaiseksi kokonaisuudeksi sekä tuntee työ- ja organisaatiopsykologian historiaa ja keskeisten näkökulmien kehittymistä.

Opinnot soveltuvat kaikille alasta kiinnostuneille ja muiden opintojen tueksi.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.  Opintojaksokohtainen opiskeluoikeus on voimassa 31.7.2024 saakka.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alta.

Ajankohdasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset "Ilmoittaudu koulutukseen"-linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-02 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-06-14 15:00