Hyppää pääsisältöön

Never stop learning.

Avoin yo: Integraalilaskenta (Joensuu), lv. 2023-2024

smart for good
Laajuus:
4 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
60 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Pinta-alaongelma, määrätty- ja määräämätön integraali, integrointitekniikat, epäoleellinen ja numeerinen integrointi sekä integroinnin sovellukset.

Tällä kurssilla opiskelija vahvistaa laskurutiinejaan kertaamalla ja laajentamalla aiemmin opittuja asioita pääosin laskennallisesta näkökulmasta. Tavoitteena on hallita integraalifunktion käsite sekä ymmärtää määrätyn integraalin määritelmä Riemannin summien avulla. Tarkoituksena on kerrata integraalien perusominaisuudet sekä tyypilliset integrointitekniikat. Integraalilaskennan sovelluksista tutustutaan pyörähdyskappaleisiin sekä ensimmäisen kertaluvun lineaarisiin differentiaaliyhtälöihin.

Toteutustapa: Itsenäisen opiskelun mahdollistava verkkokurssi. Kurssia voi katsoa (1.8. alkaen) vierailijatunnuksilla Digicampuksessa, mutta sen suorittaminen vaatii ilmoittautumista (alla).

Suoritustapa: Verkkokurssi ja loppukuulustelu (verkkotentti) yleisenä tenttipäivänä.

Oppimateriaali: Adams, Robert: Calculus – A Complete Course (9.painos), luvut 5-7.

Tämä opintojakso on opiskeltavissa itsenäisesti verkko-opintoina 1.9.2023-14.6.2024, jonka jälkeen on suoritettava verkkotentti yleisenä tenttipäivänä 22.9.2023, 19.1.2024, 12.4.2024 tai 14.6.2024. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta.

Opintojaksosta järjestetään myös luentototeutus lähiopetuksena Joensuussa 23.10.-13.12.2023. Mikäli opiskelija haluaa opiskella jakson osallistumalla lähiopetukseen, tulee hänen olla yhteydessä koulutussihteeriin (yhteystiedot alla) viimeistään 13.10.2023 saadakseen ohjeet ilmoittautumiseen.

Luonnontieteistä, matematiikasta sivuaineena ja alan opetustehtävistä kiinnostuneet, sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseksi.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opintojakson opiskeluoikeusaika on 1.9.2023 - 14.6.2024.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  
Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ajankohdasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi kymmenen päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-04-29 23:59