Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Never stop learning.

Avoin yliopisto: Ruotsin kielen kertauskurssi, etäopetus, syksy 2023

smart for good
Päivämäärä:
11.9.2023 - 3.12.2023
Laajuus:
3 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Etäopetus, Itsenäinen opiskelu
Hinta:
45 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintojaksolla tehdään erilaisia sanasto-, rakenne-, tekstinymmärtämis- ja kuullunymmärtämisharjoituksia sekä harjoitellaan suullista viestintää. Tavoitteena on, että opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on paremmat valmiudet suorittaa hyväksytysti korkeakoulututkintoon kuuluva ruotsin kielen opintojakso. Taitotasotavoitteena on eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitotaso B1 (CEFR).

Suoritus- ja toteutustapa: Opintojaksoon kuuluu kontaktiopetusta etäyhteydellä, itsenäisesti suoritettavia kirjallisia ja suullisia tehtäviä, itsearviointia sekä verkkotentti (1 t). Opintojakson hyväksytty suorittaminen ja tenttiin osallistuminen edellyttävät tehtävien tekemistä hyväksytysti ja annetussa aikataulussa.

Aikataulu: 11.9.-3.12. Etäopetus torstaisin klo 14-16 28.9., 12.10., 26.10. ja 9.11.

Tarkempia tietoja opintojaksosta löydät Peppi-opinto-oppaasta.

Opintojakso ei sovellu ruotsin alkeiden opiskeluun. Tavoitteena on, että opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on paremmat valmiudet suorittaa hyväksytysti korkeakoulututkintoon kuuluva ruotsin kielen opintojakso. Taitotasotavoitteena on eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitotaso B1 (CEFR).

Yksittäisen opintojakson hinta on 15 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023 - 2024. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit. Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Päiväopetus
Suomi
ruotsi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset "Ilmoittaudu koulutukseen"-linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi kymmenen päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-08 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2023-08-31 00:00