Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Never stop learning.

Avoin yliopisto: Ruotsin kielen kertauskurssi, etäopetus, kevät 2024

smart for good
Päivämäärä:
29.1.2024 - 19.4.2024
Laajuus:
3 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu, Kuopio
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Etäopetus, Itsenäinen opiskelu
Hinta:
45 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintojaksolla tehdään erilaisia sanasto-, rakenne-, tekstinymmärtämis- ja kuullunymmärtämisharjoituksia sekä harjoitellaan suullista viestintää. Tavoitteena on, että opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on paremmat valmiudet suorittaa hyväksytysti korkeakoulututkintoon kuuluva ruotsin kielen opintojakso. Taitotasotavoitteena on eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitotaso B1 (CEFR).

Suoritus- ja toteutustapa: Opintojaksoon kuuluu kontaktiopetusta etäyhteydellä, itsenäisesti suoritettavia kirjallisia ja suullisia tehtäviä, itsearviointia sekä verkkotentti (1 t). Opintojakson hyväksytty suorittaminen ja tenttiin osallistuminen edellyttävät tehtävien tekemistä hyväksytysti ja annetussa aikataulussa.

Aikataulu: 29.1.-19.4. Etäopetus torstaisin klo 14-16 15.2., 29.2., 14.3. ja 4.4.

Tarkempia tietoja löydät Peppi-opinto-oppaasta.

Opintojakso ei sovellu ruotsin alkeiden opiskeluun. Tavoitteena on, että opintojakson suoritettuaan opiskelijalla on paremmat valmiudet suorittaa hyväksytysti korkeakoulututkintoon kuuluva ruotsin kielen opintojakso. Taitotasotavoitteena on eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitotaso B1 (CEFR).

Yksittäisen opintojakson hinta on 15 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023 - 2024. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit. Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Päiväopetus
Suomi
ruotsi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin.

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio ja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-12-08 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-01-03 23:59