Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Opettaja esittelee opiskelijoille virtuaalinäytettä kosketusnäytöltä.

Szabolcs Felszeghy IAMSEn lähettilääksi

Kansainvälinen lääketieteen opettajien järjestö IAMSE on valinnut yliopistotutkija Szabolcs Felszeghyn Itä-Suomen yliopiston biolääketieteen yksiköstä yhdeksi lähettiläistään. IAMSEn uuteen lähettiläsohjelmaan valittiin kaikkiaan seitsemän lähettilästä eri maista.

IAMSE (The International Association of Medical Science Educators) on voittoa tavoittelematon terveysalan opettajien järjestö. Sen tavoitteena on tukea ammatillista kehittymistä sekä korkeaa tasoa ja uudistumista opetuksessa, oppimisen ja opetuksen arvioinnissa, opetusteknologiassa ja simulaatio-opetuksessa sekä edistää näyttöön perustuvaa, opiskelijakeskeistä opetusta. Näitä tavoitteita pyritään edistämään erityisesti lääketieteen ja hammaslääketieteen koulutuksessa.

IAMSEn tavoitteena on tukea alan opettajien ammatillista kehittymistä ympäri maailmaa. Uuteen lähettiläsohjelmaan eri puolilta maailmaa valitut lähettiläät edistävät toiminnallaan järjestön ja sen palvelujen kansainvälistä näkyvyyttä. Felszeghy edistää IAMSEn lähettiläänä yhteistyötä erityisesti Pohjoismaissa.

Lisätietoja:

Szabolcs Felszeghy, szabolcs.felszeghy (a) uef.fi, tel. +358 505758853

http://www.iamse.org/