Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

SmartforgoodLIVE -virtuaaliset aamukahvit.

Opiskelun tueksi -ryhmäohjaus

Opiskelun tueksi -ryhmäohjaus on tarkoitettu opiskelun ja opiskelutaitojen tukemiseen sekä omien tavoitteiden vahvistamiseen. Ryhmä toteutuu marras-joulukuun aikana 8.11., 15.11., 22.11., 29.11. ja 13.12.2022, kello 17-18 verkkovälitteisesti. 

Ryhmäohjauksessa tuetaan opiskelutaitoja ja opintojen etenemistä. Varmistetaan yhdessä, että opinnot lähtevät hyvin käyntiin.

Jokaisella tapaamiskerralla on alustus päivän teemaan liittyen, jonka jälkeen tehdään harjoituksia sekä keskustellaan. Tapaamiskertojen teemoina ovat opiskelijoiden tarpeita kuunnellen muun muassa opintojen konkreettinen suunnitteleminen, opiskelumotivaatio, toiminnanohjaus ja sen ylläpitäminen. 

Ryhmä on tarkoitettu Itä-Suomen yliopiston avoimessa yliopistossa opiskeleville. Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Sitovat ilmoittautumiset 31.10.2022 mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/E73F252225C6B936.

Ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Maksimiosallistujamäärä 20. Mikäli ilmoittautujia on enemmän, valitaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: Tiina Juurela, tiina.juurela@uef.fi, Ina Grönlund ina.gronlund@uef.fi