Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Lapsi tutkii eri muotoisia palikoita

Liikesivistysrahastolta 50 000 euron lahjoitus Itä-Suomen yliopistolle 

Liikesivistysrahasto lahjoittaa Itä-Suomen yliopistolle 50 000 euroa käynnissä olevaan valtion vastinrahaan oikeuttavaan varainhankintakampanjaan. Lahjoitus kohdennetaan kauppatieteiden koulutusalalle. 
 
Itä-Suomen yliopisto ja kauppatieteiden laitos on kiitollinen tästä merkittävästä panostuksesta. 

– Itä-Suomen kauppatieteiden koulutus ja tutkimus on viime vuosina kehittynyt isoin askelin ja lahjoitus tulee tukemaan tätä kehitystä, kertoo yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan dekaani Sari Rissanen

– Lahjoittajien tuella on iso merkitys yliopistomme kauppatieteiden kehittämistyössä, ja pitkäaikaisen tukijamme Liikesivistysrahaston lahjoitus kannustaa jatkamaan tätä työtä, sanoo laitoksen johtaja Saara Julkunen.

Vastinrahakampanjassa jokainen euro kertautuu 2,5 euroon

Valtio pääomittaa yliopistoja vastinrahoituksella, joka jaetaan yliopistojen kesken suhteessa näiden keräämään yksityiseen pääomaan. Itä-Suomen yliopiston valtion vastinrahaan oikeuttava varainhankintakampanja Tee tietoinen valinta on käynnissä ja keräysaika kestää 30.6.2022 saakka. Kampanjan aikana jokainen kerätty euro voi tuottaa vastinrahaa yliopistolle jopa 2,5 euroa. 
 
Itä-Suomen yliopistoa voi tukea yksityishenkilönä tai yrityksenä/yhteisönä. Lisätietoja kampanjasta ja ohjeet lahjoittamiseen löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta uef.fi/lahjoita.

Lisätiedot: 

Liikesivistysrahasto:  
Toimitusjohtaja Johanna Vesterinen, p. 045 874 2734
johanna.vesterinen(at)lsr.fi

Itä-Suomen yliopisto: 
Yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan dekaani Sari Rissanen, p. 040 5943774
Kauppatieteiden laitoksen johtaja Saara Julkunen, p. 040 355 3365