Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen, jolla on kasvomaski

Kuopion koronajäljitys on ruuhkautunut: jos osallistuit viime viikon opiskelijatapahtumiin etkä ole kahdesti rokotettu, jää karanteeninomaisiin oloihin

Kuopion koronajäljitys on tällä hetkellä pahoin ruuhkautunut, eikä terveysviranomasilla ole mahdollisuutta ottaa kaikkiin altistuneisiin henkilökohtaisesti yhteyttä. Terveysviranomaiset pyytävät, että kaikki Kuopiossa viime viikolla opiskelijatapahtumiin osallistuneet, joita ei vielä ole rokotettu kahdesti, jäisivät vapaaehtoisesti karanteeninomaisiin oloihin ensi viikon loppuun saakka, eli eivät liikkuisi julkisilla paikoilla ja välttäisivät lähikontaktia muihin ihmisiin.

  • Jos sinua ei vielä ole rokotettu kahdesti ja sinulla on koronavirusinfektioon sopivia oireita, hakeudu koronavirustestiin.
  • Jos saat tietää altistuneesi koronavirukselle ja sinulla on koronavirusinfektioon sopivia oireita, hakeudu koronavirustestiin.
  • Älä liiku julkisilla paikoilla tai tule kampukselle, jos sinulla on oireita. Käytä maskia hakeutuessasi koronavirustestiin.

Avainsanat