Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

UEF-liput.

Kunnianosoitus Itä-Suomen yliopiston kansainväliselle kliinisen lingvistiikan maisteriohjelmalle

Euroopan komissio on myöntänyt tänään kunnianosoituksen Itä-Suomen yliopiston kliinisen lingvistiikan Erasmus Mundus -maisteriohjelmalle Brysselissä. Erasmus+ Mundus Joint Master Degree programme in Clinical Linguistics (EMCL) -ohjelma on yksi viidestä vanhimmasta edelleen toimivista Erasmus Mundus -ohjelmista, ja EMCL palkitaan erinomaisesta panoksestaan osana Erasmus Mundus -ohjelmien menestystä näiden vuosien aikana.  

Kansainvälisessä kaksivuotisessa EMCL-maisteriohjelmassa voi opiskella poikkitieteellisesti kielitiedettä, neurolingvistiikkaa ja psykolingvistiikkaa. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Groningenin ja Ghentin yliopistojen kanssa, ja jokainen maisteriohjelman opiskelija tekee opintojaan kaikissa kolmessa yliopistossa. Ohjelmalla on lisäksi laaja maailmanlaajuinen verkosto, jossa on mukana 26 kumppania eri sektoreilta. Kaikki opiskelijat suorittavat opintojensa aikana kansainvälisen harjoittelun konsortion kumppaniorganisaatioissa Euroopassa, Aasiassa, Australiassa tai Yhdysvalloissa. 

Kunnianosoitus jaettiin Erasmus Mundus -ohjelman 20-vuotisjuhlassa Beyond Borders and Boundaries: 20 years of Erasmus Mundus -konferenssissa Brysselissä 27.5.2024.

Lisätietoja maisteriohjelmasta: https://www.uef.fi/fi/artikkeli/ainutlaatuista-kielitieteen-osaamista-clinical-linguistics-maisteriohjelmasta 
 

Avainsanat