Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

smartforgoodlive virallinen kuva

Jatkuvan oppimisen virtuaaliset aamukahvit jatkuvat syksyllä 2022

Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus järjestää virtuaalisia aamukahveja lukukausittain. Tänä syksynä kahvittelut pidetään jo kuudetta kertaa.

Jatkuvan oppimisen #smartforgoodLIVE-aamukahvit käynnistyivät koronakeväänä 2020, kun syntyi tarve reagoida nopeasti tilanteeseen ja tuoda esiin koulutusratkaisujamme – olla apuna. Ratkaisu oli lähellä ja ydinosaamistamme: koulutetaan mutta tehopaketteina ja verkossa. Päätimme kutsua kaikki halukkaat kanssamme virtuaalisille aamukahveille.

Torstaiaamujen vajaan tunnin virtuaaliset aamukahvit ovat kasvattaneet suosiotaan, ja parhaillaan ajankohtaista ja kuumaa teemaa ovat nauttineet kanssamme yli 200 kuulijaa. Tähän mennessä aamukahvitilaisuudet ovat kiinnostaneet reilusti yli 2000 innokasta osallistujaa. Palaute on ollut myönteistä erityisesti käytännönläheisyydestä ja ajankohtaisuudesta.

Virtuaalisilla aamukahveilla huippuasiantuntijat johdattavat osallistujat ajankohtaiseen teemaan. Olemme saaneet vieraiksi yhteistyökumppaneita, kouluttajia, omia asiantuntijoita ja entisiä opiskelijoitamme. Osallistujille aamun livetilaisuudet antavat mahdollisuuden pysähtyä ja käsitellä omaa työtä.

Syksyn #smartforgoodLIVE -virtuaaliset aamukahvit on nyt julkaistu, ja ilmoittautuminen niihin on auki.

  • 27.10. klo 8.30–9.15. Muutosjohtaminen, case Pohjois-Savon hyvinvointialue. Asiantuntijoina ICT-muutosjohtaja Tuomo Pekkarinen, Pohjois-Savon hyvinvointialue, toimitusjohtaja Lasse Koskivuori, Istekki Oy, ja suunnittelija Pauli Kallio, Jatkuvan oppimisen keskus, Itä-Suomen yliopisto.
  • 3.11. klo 8.30–9.15. Osaamisen kehittäminen hyvinvointialueilla. Asiantuntijoina yliopistonlehtori Jaanet Salminen, Sote-akatemia ja Opettajankoulutuslaitos (Turku) ja suunnittelija Anne Surakka, Jatkuvan oppimisen keskus, Itä-Suomen yliopisto.
  • 10.11. klo 8.30–9.15. Strateginen tiedolla johtaminen muuttuvissa toimintaympäristöissä. Asiantuntijana professori Harri Laihonen, sosiaali- ja terveysjohtamisen laitos, Itä-Suomen yliopisto.
  • 17.11. klo 8.30–9.15. Onnistunut (digitaalinenkin) asiakaskokemus – mitä se on? Asiantuntijoina yliopistonlehtori Sari-Johanna Karhapää ja projektitutkija Markus Raatikainen, kauppatieteiden laitos, Itä-Suomen yliopisto.
  • 1.12. klo 8.30–9.15. Valmentava johtaminen – vahvuuksien valmentaminen. Asiantuntijana lähijohtaja ja suunnittelija Arttu Puhakka, Jatkuvan oppimisen keskus, Itä-Suomen yliopisto.

Lue lisää kahveista, aiheista ja ilmoittaudu mukaan: www.uef.fi/smartforgoodLIVE

 

Lisätietoja