Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

UEFin ilmapalloja

Itä-Suomen yliopiston koulutukset esillä Hae yliopistoon -päivillä – mukana myös uudet englanninkieliset kandidaattiohjelmat

Itä-Suomen yliopiston Hae yliopistoon -päivät järjestetään tänä vuonna Kuopion kampuksella maanantaina 15.11. klo 9.00–14.00 ja Joensuun kampuksella perjantaina 19.11. klo 10.00–14.30. Hae yliopistoon -päivillä esitellään Itä-Suomen yliopiston koulutustarjontaa ja ajankohtaisia hakemiseen liittyviä asioita. Tapahtumaan odotetaan yli 2 000 lukiolaista opettajineen. Mukana on muitakin yhteistyötahoja, kuten opiskelijoiden ainejärjestöt, Savonia- ja Karelia-ammattikorkeakoulut, Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak, Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto, urheiluakatemiat ja Kuopion yliopistollinen sairaala. Lukioiden opinto-ohjaajille ja rehtoreille järjestetään Hae yliopistoon -päivien yhteydessä ajankohtaiskatsaus ja hakuinfo.

Otamme Hae yliopistoon -päivien järjestelyissä terveysturvallisuuden huomioon ja suosittelemme maskien käyttöä ja hyvää käsihygieniaa tapahtumiimme osallistuville. Yliopiston kampuksilla on edelleen voimassa maskisuositus. Maskeja ja käsidesiä on tarjolla kampusrakennusten sisäänkäyntien yhteydessä.

Kampustapahtumien lisäksi julkaisemme koulutuksistamme esittelyt Itä-Suomen yliopiston YouTube-kanavalla maanantaina 15.11.2021. Esittelyvideoita on mahdollista katsoa koko hakukauden ajan.

Itä-Suomen yliopistossa tulee haettavaksi kevään ensimmäisessä yhteishaussa 5.1. - 19.1.2022 myös kaksi uutta englanninkielistä kandidaattiohjelmaa:

  • Bachelor's Degree Programme in Lifelong Learning and Sustainable Development
  • Bachelor's Degree Programme in Social Sciences

Koulutusohjelmat ovat ensimmäiset englanninkieliset kandidaattiohjelmat Itä-Suomen yliopistossa. Koulutukset alkavat syksyllä 2022.

Hae yliopistoon -päivillä on mahdollisuus kuulla ja kysellä myös UEF-lähettiläiden kokemuksia yliopistossa opiskelusta. UEF-lähettiläät ovat opiskelijoita, jotka kertovat yliopiston koulutustarjonnasta ja opiskelijan arjesta eri tapahtumissa, kouluvierailuilla ja sosiaalisessa mediassa pitkin vuotta.

Hae yliopistoon -päivien ohjelmat: https://www.uef.fi/fi/haeyliopistoon-paivat

UEF-lähettiläät: https://www.uef.fi/fi/uef-lahettilaat

Englanninkielinen kandidaattikoululutus: https://www.uef.fi/en/international-bachelors-degree-programmes

Lisätietoja:

Suunnittelija Jouko Holopainen, p. 044 7163623, jouko.holopainen(at)uef.fi

Avainsanat