Siirry sisältöön

Resilienssi edistää lapsen toipumista – ja sitä voi kehittää

Resilienssi on joustavuutta ja kykyä palautua vastoinkäymisistä. Tuoreen katsauksen mukaan vakavasti sairastuneiden lasten ja heidän vanhempiensa resilienssi edistää toipumista ja sopeutumista. – Tärkeä huomio on se, että resilienssi ei ole vain pysyvä piirre, vaan sitä on myös mahdollista...

Pidä huolta huomisesta. Lahjoita.

UEF // SUOSITTELEE

 • Tohtoripromootiot
  Itä-Suomen yliopisto haluaa promootiolla osoittaa arvostustaan tohtorin tutkinnon suorittaneille, jotka puolestaan saavat juhlia akateemisia saavutuksiaan. Seuraavat promootiot järjestetään 6.–8.6.2019 Joensuun kampuksella ja 4.–6.6.2020 Kuopion kampuksella. Katso videolta miltä promootiossa näyttää!

 • Farmasian ammattilainen, haluatko kehittyä työssäsi?
  Apteekki-ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutuksessa voit kehittää asiantuntemustasi, työtäsi ja myös työyhteisösi toimintaa. Haku 30.4. asti.

 • Solujen viestintävälineet uuteen käyttöön
  Solunulkoisten vesikkelien merkitys on avautumassa. Tulevaisuudessa niistä ehkä luetaan, olemmeko sairastumassa, ja niiden kyytiin lastataan lääkkeitä. Lue juttu Saimasta!

 • Tutkinnosta työelämään
  Mitä ovat professio- ja generalistialat ja kenelle ne sopivat? Miten omaan työllistymiseen voi vaikuttaa? Lue UEF-lähettiläiden blogista.