Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Nuori mies istuu kahvilassa

Yhteistyömahdollisuus verkkokoulutusten kehittämiseen

Etsimme parhaillaan yrityksistä tai organisaatioista yhteistyökumppaneita, joille verkkopedagogiikan koulutuksen opiskelijat voivat toteuttaa kehittämistehtävänään verkkokoulutuksen.
  • Yhteistyö
Alkamispäivä:
8:00
Päättymispäivä:
23:59
Lisää kalenteriin:

Työelämän tarpeisiin kohdennettu uusi verkkopedagogiikan koulutus toteutetaan Joensuussa syksyllä 2022 Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Verkkopedagogiikan työvoimakoulutuksella vastataan työn murroksen myötä syntyviin uusiin osaamistarpeisiin.

Mikäli yhteistyömahdollisuus kiinnostaa, jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä viimeistään lokakuun aikana!

Koulutus tuottaa monipuolisia verkkopedagogiikan osaajia, joiden osaamista voidaan hyödyntää erilaisissa opetus- ja koulutustehtävissä sekä koulutusten suunnittelussa ja kehittämisessä. Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille verkkopedagoginen perusosaaminen sekä vahva ohjauksellinen ja monipuolinen tekninen osaaminen, jotta osallistujat pystyvät tuottamaan kiinnostavia ja innostavia verkkokoulutuksia erilaisissa oppimisympäristöissä oppijoiden erilaisiin tarpeisiin. Koulutus kehittää osallistujien valmiuksia toimivan ja tarkoituksenmukaisen sekä oppimista edistävän verkkopedagogiikan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Koulutuksen jälkeen osallistujat tuntevat verkko-opetuksen ja verkko-ohjauksen perusteet ja kykenevät itsenäisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan oman alansa verkkokoulutuksen sekä arvioimaan verkkopedagogiikkaan soveltuvaa teknologiaa ja ohjelmistoja. Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien verkkopedagogista erityisosaamista vastaamaan nykypäivän ja tulevaisuuden työelämän tarpeita sekä tarjota koulutuksen osallistujalle taitoja, joilla he erottautuvat muista työnhakijoista ja, joiden avulla he voivat työllistyä koulutusorganisaatioihin, yrityksiin tai muihin organisaatioihin verkkopedagogiikkaa hyödyntäviin työtehtäviin.

Koulutuksen kehittämistehtävänä opiskelijat toteuttavat yksilöinä, pareina tai pieninä tiimeinä verkkokoulutuksen, joka toimii heidän osaamisnäytteenään työnhaussa. Kehittämistehtävän toteuttaminen integroituu osaksi koko koulutuskokonaisuutta ja kehittämistehtävää työstetään eteenpäin koulutuspäivien eri vaiheissa konkreettisten harjoitusten kautta. Opiskelijat voivat halutessaan tehdä kehittämistehtävänsä suoraan työelämän tarpeisiin. Verkkokoulutuksista kiinnostuneille yrityksille ja organisaatioille tarjotaan mahdollisuus yhteistyöhön, jossa opiskelijat toteuttavat rajatun verkkokoulutuksen yrityksen tai organisaation tarpeisiin. ja suunnittelevat toimintamallin kehittämistehtävätoimeksiantojen saamiseksi.