Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Optimaalisen tietotyön menetelmät - resilienssi - tilauskoulutus

Tilauskoulutus ja valmennus
Resilienssi on muutosjoustavuutta ja kykyä ponnahtaa takaisin vastoinkäymisen jälkeen. Sitä vahvistaa taidot, jotka myös tukevat optimaalista toimintakykyä. Nämä taidot on opittavissa.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Laajuus:
2-25 tuntia
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Lähiopetus, Monimuoto
Hinta:
9300 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Resilienssi on kykyä ponnahtaa takaisin vastoinkäymisen jälkeen, se on selviytymiskykyisyyttä, muutosjoustavuutta ja muutoskyvykkyyttä. Työelämässä kohtaamme pieniä ja isoja takaiskuja. Niitä ei voi välttää. Sen takia on hyödyllistä kehittää taitoja, jotka on liitetty resilienssiin. Toisaalta työelämä ei ole pelkkää monttua ja kuoppaa. Tällöin tarvitsemme taitoja ylläpitää hyvää meininkiä ja toimintakykyä. Onneksi optimaaliseen toimintakykyyn ja resilienssiin liittyy samoja taitoja. Tässä koulutuksessa opit näitä taitoja.

Tietoisku
Tarjoamme lyhyttä tietoiskua (noin 2 tuntia), jonka aikana tutustu resilienssiin, sen osatekijöihin ja keinoin vahvistaa sitä.
 
Valmennus
Tarjoamme myös valmennusta, jossa esitellään ja harjoitellaan optimaalisen toimintakyvyn ja resilienssin menetelmiä. Valmennus sisältää alkukartoituksen, alkutapaamisen, 7 valmennustapaamista (á 2-4h), loppukyselyn ja lopputapaamisen. Valmennusryhmän koko enintään 15 henkilöä.

Suosittelemme myös tutustumaan itsensä johtamisen valmennuksiin, jotka antavat lisää menetelmiä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen. Näistä voimme räätälöidä Sinulle ja työyhteisöllesi sopivan valmennuksen. Samalla voimme miettiä, kuinka työyhteisön rakenteita ja toimintatapojen kehittämällä voidaan ylläpitää ja parantaa toimintakykyä, koska toimintakyky ei ole vain yksilön asia.

Koulutuksen keskeisinä sisältöinä ovat: resilienssi, optimaalinen toimintakyky, keinot ja menetelmät vahvistaa optimaalista toimintakykyä.

Tutustut erilaisiin menetelmiin resilienssin ja optimaalisen toimintakyvyn vahvistamiseksi ja valitset itsellesi sopivat menetelmät mukaan arkeesi.

Johtajat, esihenkilöt, työntekijät.

Luennon hinta 850 € + ALV 24% (204 €), verollinen myyntihinta 1054 €. Kouluttajan matka- ja majoituskustannukset lisätään hintaan.

Valmennuksen hinta 7500 € + ALV 24% (1800 €), verollinen myyntihinta 9300 €. Kouluttajan matka- ja majoituskustannukset lisätään hintaan.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Peruutusehdot ovat koulutuskohtaisia.

Pääsääntöisesti, ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomissa koulutuksissa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot. Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Tarkista koulutuskohtaiset peruutusehdot koulutuksen sivulta tai ilmoittautumis/hakulomakkeelta.

Suomi