Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

MOOC-verkkokurssit

MOOC: Solu- ja molekyylibiologian perusteet

Tutustu solujen rakenteeseen ja toimintaan sekä kasvi- ja eläinsolujen eroihin.
smart for good
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
-

Solu- ja molekyylibiologian perusteet (SOMO) -kurssilla käydään läpi tärkeimmät perustason tiedot solujen rakenteesta, toiminnasta ja aineenvaihdunnasta sekä kasvi- ja eläinsolujen tärkeimmistä eroista. Kurssilla opiskellaan geneettisen informaation periytyvyydestä ja merkityksestä proteiinien valmistuksessa ja eliön ilmiasun määräytymisessä sekä käydään läpi tärkeimmät bioteknologiset menetelmät ja sovellukset.

Kurssi jakautuu kolmeen osioon: solubiologia 3 op, biokemia 2 op ja molekyylibiologia 3 op. Kurssilla hyödynnetään innostavia tapoja oppia kuten flipped classroom-menetelmää, podcast-ohjelmia, webinaareja sekä nykyaikaista verkkokeskusteluympäristöä.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
6 op

Kurssin materiaali ja kertaustehtävät ovat kaikille avoimia ja soveltuvat loistavasti oman osaamisensa päivittämiseen esimerkiksi lukio-opiskelijoille tai -opettajille.

MOOC-kurssien sisältöjä voit opiskella eri tavoin:

Haluan vain selata materiaalia tai opiskella omatoimisesti, en tarvitse opintopisteitä tai todistusta

• Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön vierailijana voi opiskella kurssin materiaaleja, mutta ei voi tehdä tehtäviä. Tästä ei jää suoritusjälkeä kurssialueelle.
  • Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön Google-tunnuksilla, korkeakoulusi Haka-tunnuksilla tai Suomi.fi-kirjautumisella voit jatkaa siitä mihin jäit edellisellä kirjautumisella, ilman ilmoittautumista opintojakson opiskelijaksi yliopiston kautta.
  • Tutustu kurssiin DigiCampus-ympäristössä.

Haluan suorittaa opintopisteytettyinä opintoina ja saada todistuksen

Olen Itä-Suomen yliopiston opiskelija

• Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijana voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppijan opinto-oikeudella voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja jatkuvan oppijan opinto-oikeudella opiskelevat saavat kurssien suoritusmerkinnän ja opintopisteet maksutta.

Huomioithan, että kaikki kirjautumisvaihtoehdot eivät ole kaikilla eri MOOC-kursseilla käytettävissä.