Hyppää pääsisältöön

Itseopiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
-

Monialainen kirjaaminen ja lainsäädäntö (MoKi) -opintojaksolla perehdyt aluksi aiheeseen kuulemalla asiantuntijoiden pohdintaa siitä, mitä monialainen kirjaaminen on. Sen jälkeen paneudutaan kirjaamista ohjaavaan lainsäädäntöön, sosiaali- ja terveydenhuollon kirjaamisen perusteisiin sekä siihen, mitä eri sote-ammattien edustajien tule tietää toistensa asiakas- ja potilastyön kirjaamisesta.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
1 op

Kaikki aiheesta kiinnostuneet.

MOOC-kurssien sisältöjä voit opiskella eri tavoin:

Haluan vain selata materiaalia tai opiskella omatoimisesti, en tarvitse opintopisteitä tai todistusta

• Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön vierailijana voi opiskella kurssin materiaaleja, mutta ei voi tehdä tehtäviä. Tästä ei jää suoritusjälkeä kurssialueelle.
  • Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön Google-tunnuksilla tai korkeakoulusi Haka-tunnuksilla voit jatkaa siitä mihin jäit edellisellä kirjautumisella, ilman ilmoittautumista opintojakson opiskelijaksi yliopiston kautta.
  • Tutustu kurssiin DigiCampus-ympäristössä.

Haluan suorittaa opintopisteytettyinä opintoina ja saada todistuksen

• Avoimen yliopiston opiskelijana saat opintosuorituksen ja opintopisteytetyn todistuksen

Olen Itä-Suomen yliopiston opiskelija

• Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijana voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppijan opinto-oikeudella voit ilmoittautua opintojaksolle WebOodin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja jatkuvan oppijan opinto-oikeudella opiskelevat saavat kurssien suoritusmerkinnän ja opintopisteet maksutta.

Huomioithan, että kaikki kirjautumisvaihtoehdot eivät ole kaikilla eri MOOC-kursseilla käytettävissä.