Hyppää pääsisältöön

Never stop learning.

Avoin yo: Lukiomatematiikan kertaus, lv. 2023-2024

smart for good
Laajuus:
2 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
30 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tämän kurssin jälkeen opiskelija hallitsee perusteet lukion pitkän matematiikan keskeisimmistä aihepiireistä: potenssit ja juuret, lausekkeiden sieventäminen, yhtälöt ja epäyhtälöt, itseisarvo, funktiot, trigonometria, eksponenttifunktio ja logaritmi, derivointi, integrointi.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija voi huoletta jatkaa muita matematiikkaa vaativia yliopisto-opintoja.

Toteutustapa: Verkko-opetus.

Suoritustapa: Kurssi suoritetaan itsenäisesti oppimateriaaleihin (esim. opetusvideot) tutustumalla ja tehtäviä tekemällä. Tehtävät ovat verkkotehtäviä, joista saa automaattista palautetta. Opintojakso toteutetaan itsenäisinä verkko-opintoina lukuvuoden ympäri (1.8.2023-31.7.2024).

Oppimateriaali: Oppimateriaali jaetaan kurssilla.

Luonnontieteistä, matematiikasta sivuaineena ja alan opetustehtävistä kiinnostuneet, toisen asteen opiskelijoille sekä ammatillista osaamistaan kehittävät.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opintojakson opiskeluoikeusaika on 1.8.2023 - 31.7.2024.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  
Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ajankohdasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi kymmenen päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 00:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-06-17 23:59