Hyppää pääsisältöön

Never stop learning.

Avoin yo: Johdatus differentiaalilaskentaan (Joensuu), lv. 2023-2024

smart for good
Laajuus:
2 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
30 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Raja-arvo, jatkuvuus ja derivaatta laskennallisesta näkökulmasta.

Kurssilla opiskelija vahvistaa laskurutiineja kertaamalla ja laajentamalla aiemmin (lukiossa) opittuja yhden reaalimuuttujan differentiaalilaskennan peruslaskusääntöjä. Osaamistavoitteisiin kuuluvat raja-arvojen peruslaskusäännöt, jatkuvien funktioiden perusominaisuudet sekä derivointiin liittyvät ketjusääntö, differentiaalilaskennan väliarvolause ja implisiittinen derivointi. Kurssilla keskitytään pääosin laskennalliseen näkökulmaan.

Toteutustapa: Itsenäisen opiskelun mahdollistava verkkokurssi. Kurssia voi katsoa (1.8. alkaen) vierailijatunnuksilla Digicampuksessa, mutta sen suorittaminen vaatii ilmoittautumista (alla).

Suoritustapa: Verkkokurssi ja lopputehtävät.

Oppimateriaali: Adams, Robert: Calculus – A Complete Course (9. painos), Luvut 1-2.

Opintojakso toteutetaan itsenäisinä verkko-opintoina lukuvuoden ympäri (1.8.2023-31.7.2024). Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta.

Opintojaksosta järjestetään myös luentototeutus lähiopetuksena Joensuussa 1.9.-2.10.2023. Mikäli opiskelija haluaa opiskella jakson osallistumalla lähiopetukseen, tulee hänen olla yhteydessä koulutussihteeriin (yhteystiedot alla) viimeistään 20.8.2023 saadakseen ohjeet ilmoittautumiseen.

Luonnontieteistä, matematiikasta sivuaineena ja alan opetustehtävistä kiinnostuneet, sekä ammatillisen osaamisen kehittämistä hakevat. Kurssi syventää ja selkeyttää lukiossa opittua ja antaa hyvän esimaun yliopistomatematiikasta.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opintojakson opiskeluoikeusaika on 1.8.2023 - 31.7.2024.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  
Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ajankohdasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset "Ilmoittaudu koulutukseen"-linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi kymmenen päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-06-17 23:59