Hyppää pääsisältöön

Never stop learning.

Avoin yo: Fysiikan perustyöt - virtuaaliset laboratoriotyöt, lv. 2023-2024

smart for good
Laajuus:
1 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
15 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Näissä tehtävissä perehdytään virtuaalisten laboratoriotöiden avulla benjihypyn fysiikkaan, ominaislämpökapasiteetin määrittämiseen ja alkeisvarauksen määrittämiseen Millikanin kokeella. Kukin töistä sisältää ohjevideoita, aineistoja, monivalinta- ja laskutehtäviä, joiden avulla on mahdollista oppia uutta kunkin työn aihepiiristä.

Opintojakso on osa Fysiikan perustöiden kokonaisuutta, joihin kuuluvat myös Sähkö- ja laserturvallisuus (1 op) ja Fysiikan perustyöt - laboratoriotyöt (3 op), joka tehdään paikan päällä Kuopiossa tai Joensuussa.

Toteutustapa: Verkkokurssi.

Suoritustapa: Verkkokurssin suorittaminen itsenäisesti DigiCampus-alustalla. Opintojakso on opiskeltavissa itsenäisinä verkko-opintoina 1.9.2023 - 31.5.2024.

Oppimateriaali: Verkkokurssimateriaali.

Luonnontieteistä, fysiikasta sivuaineena ja alan opetustehtävistä kiinnostuneet, sekä ammatillista osaamistaan kehittävät.

Yksittäisen opintojakson hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  
Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ajankohdasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi kymmenen päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-04-24 23:59