Siirry sisältöön

Suomalainen koulu kiinnostaa – yli 170 opettajankouluttajaa Savonlinnan kampuksella

Savonlinnalaiset koulut päiväkodeista lukioihin saavat tällä viikolla kansainvälisiä vieraita. Vierailut ovat osa tänään alkanutta kansainvälisen ISNITE 2016 -konferenssin ohjelmaa, jossa yli 170 opettajankouluttajaa ja tutkijaa 12 maasta kokoontuu Savonlinnan kampukselle.

HYVÄLLÄ TIETEELLÄ ON TEKIJÄNSÄ

Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta.

Tutustu yliopistoon >>

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

 • Oppimisympäristöjä Marsista kotisohvalle
  Opiskelijat ratkovat Marsin asuttamista, samaan aikaan opinnot riippuvat yhä vähemmän ajasta ja paikasta. Lue akateemisen rehtorin Jaakko Puhakan blogikirjoitus.

 • Koulupihaympäristö on koulun aarre
  Riittävätkö asfalttikenttä, kiikut, kiipeilyteline ja jalkapallokenttä tyydyttämään lasten tarpeita välituntien viettoon? Tätä selvitti KM Päivi Vesala tuoreessa väitöstutkimuksessaan.

 • Onko vihapuheesta tullut maan tapa?
  Miksi identiteettiä pitää määritellä kielteisellä ja uhkaavalla tavalla, kysyy uskontotieteen dosentti Teuvo Laitila Puheenvuoroja-blogissa.

 • Draft: Idea funding for smart people
  Draft-ohjelman kautta voit saada rahoitusta innovatiivisen liikeidean testaamiseen.