Siirry sisältöön

Farmakokinetiikka avautuu uudessa oppimisympäristössä

Kipulääkkeen antaminen virtuaaliselle potilaalle auttaa ymmärtämään lääkkeiden käyttäytymistä elimistössä. Farmakokinetiikan simulaatiosivusto näyttää, miten annostelu vaikuttaa lääkeaineen pitoisuuteen plasmassa. Itä-Suomen yliopiston asiantuntijoiden luomaan ainutlaatuiseen oppimisympäristöön...

HYVÄLLÄ TIETEELLÄ ON TEKIJÄNSÄ

Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta.

Tutustu yliopistoon >>

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

  • Mikrokirurgia: ammattitaitoiset ja turvalliset kädet
    Pienenpienten kohteiden parissa työskentely mikroskoopin avulla vaatii kirurgilta äärimmäistä osaamista ja jatkuvaa käden taitojen harjaannuttamista. Tuhansia toistoja vaativaa harjoittelua voi nyt tehdä juuri toimintaansa aloittavassa Itä-Suomen mikrokirurgiakeskuksessa.

  • Unohditko salasanasi?
    Lomaltapaluu ja syksyn kiireet ovat käsillä, mutta UEF-salasana on unohtunut. Mikä neuvoksi? Katso tietotekniikkapalveluiden ohjeet salasanan palauttamiseksi.

  • Puheesi kertoo, kuka (muka) olet
    Puhe on yhtä yksilöllinen tunnistusmenetelmä kuin sormenjälki. Puhujantunnistusta hyödynnetään myös terrorismin ja rikosten tutkinnassa, kertoo apulaisprofessori Tomi Kinnunen Saima-lehdessä.