Siirry sisältöön

Altistuskokeet vapaaehtoisilla valaisevat puun savun vaikutuksia immuunipuolustukseen

Tutkijatohtori Oskari Uski sai Saastamoisen säätiön suurimman, 26 000 euron apurahan Uumajan yliopistossa tehtävään post doc -tutkimukseen, jossa selvitetään puun poltossa vapautuvien päästöjen vaikutuksia vapaaehtoisten terveiden tutkimushenkilöiden immuunipuolustukseen. Saastamoisen...

HYVÄLLÄ TIETEELLÄ ON TEKIJÄNSÄ

Olemme rajoja rikkova, lupaukset lunastava tieteen moniottelija. Tavoitteenamme on, että oppimisympäristömme on ykkönen kaikkien kotimaisten yliopistojen joukossa. Tarjoamme laadukasta koulutusta, jolla on painoarvoa ja pitkäjänteistä vaikuttavuutta.

Tutustu yliopistoon >>

UEF // VIDEOT

UEF // SUOSITTELEE

 • Ilmastonmuokkaus on mahdollista, mutta arveluttavaa
  Ilmaston lämpenemistä olisi mahdollista hidastaa ja hetkellisesti jopa pysäyttää kasvattamalla keinotekoisesti ilmakehän pienhiukkaspitoisuutta.

 • Haetko lääkikseen tai hampaalle - opiskelijan vinkit
  "Lääketieteen opiskeluun ja lääkikseen pääsemiseen liittyviä kysymyksiä on lukiolaisilla aina paljon." Vinkkejä ja kokemuksia pajapäivästä UEF-lähettiläs Katriina Härkösen blogipostauksessa.

 • Vaikutetaan Brysselissä
  Suomalaisilla on monia kanavia vaikuttaa EU:n tutkimusrahoitusvalmisteluihin ja päätöksentekoon, kirjoittaa Jaana Backman Brysselistä. Lue blogikirjoitus!

 • Kesäntekijäiset
  Kesäntekijäiset on kauppakamarin organisoima uusi, iloisen keväinen yleisötapahtuma, joka kutsuu kesän Pohjois-Karjalaan!