Hyvä biolääketieteen opiskelija,

Parhaat onnittelut Sinulle opiskelupaikkasi johdosta ja tervetuloa Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekuntaan opiskelemaan biolääketiedettä!

Koulutusohjelmamme on profiloitunut vetovoimaiseksi biolääketieteen asiantuntijoiden kouluttajaksi, mikä näkyi kevään ennätyssuurena hakijamääränä. Koulutuksen laadukkuutta ja tuloksellisuutta todistaa valmistuneiden molekulaarisen lääketieteen maistereiden hyvä työllistyminen heti opintojen päätyttyä. Näistä lähtökohdista Sinunkin on hyvä aloittaa opintosi. Ensimmäisen lukuvuoden aikana opiskelet mm. molekyylitieteitä ja ihmisen biologiaa, jolloin saat hyvän pohjan ihmisen terveyden molekulaarisen taustan ymmärtämiselle. Opiskelu on aktivoivaa, opiskelijakeskeistä ja sisältää runsaasti laboratoriotyöskentelyä.

Yliopisto-opinnot käynnistyvät koulutusohjelman opetushenkilökunnan tervetulotilaisuudella maanantaina 3.9.2018 klo 9.15 Snellmania –rakennuksen 2. kerroksen ryhmäopetustilassa SN211. Tilaisuuden jälkeen tapaat myös opiskelijatuutorisi, joka auttaa Sinua tutustumaan yliopistomme opiskelukäytäntöihin.

Ole hyvä ja tutustu ennen opintojen alkamista yliopistomme Opiskelu-sivuilta (https://kamu.uef.fi/uudelle-opiskelijalle/) löytyvään uuden opiskelijan verkkomateriaaliin. Tutustu myös koulutusohjelmamme Smart start- oppaaseen (ohessa).

Hyvää kesän jatkoa ja tapaamisiin syyskuun alussa,

Jorma J. Palvimo, professori
Biolääketieteen koulutusohjelman johtaja