Ruokailu Itä-Suomen yliopiston harjoittelukoulussa

Kouluateriat valmistaa Ravintola Kampus Bistro, jolla on oma kuuden viikon välein toistuva ruokalista.

Kouluruokapalvelujen lähtökohtana on tiivis yhteistyö sekä koulun opetusohjelman ja kasvatuksellisten tavoitteiden tukeminen. Myös yhteistyötä kodin kanssa ollaan kehittämässä. Oppilailla on mahdollisuus ostaa terveellisiä välipaloja ja näin jaksaa opiskella tai harrastaa ennen seuraavaa ateriaa. Kouluruokailua järjestettäessä otetaan huomioon lääkärin tarpeellisena pitämät ja/tai uskonnollisista syistä aiheutuvat erityisruokavaliot.

Koulu kustantaa oppilaille maksuttomat ateriat myös opintoretkien ja leirikoulujen aikana. Retkille annetaan useimmiten mukaan eväspaketti.

Kevään 2020 ruokalista

Tulostettava ruokalista (pdf)

VKO

 

2

8

15

Hauskat kalapihvit (A, L, M)

Kasvispihvejä ( L, M, Veg)

Broileririsottoa (G, L, M, *)

Hedelmäistä kasvisrisottoa
(G, L, M, Veg, *, A)

Quorn- makaronilaatikkoa (L, A)

Makkarakeittoa (*, G, L, M)

Juuressosekeittoa (*, A, L, G)

Jauhelihakastiketta (G, L, M, *, VS, A)

Soijabolognesea
(*, A, G, L, M, Veg, VS)

 

3

9

16

Lihapyöryköitä (A, L, M)

Falafelpyöryköitä (G, L, M, Veg)

Tonnikala- pastavuokaa (*, A, L)

Soijarouhe- spagettivuokaa (*, A, L)

Broileriwokkia (G, L, M, A, *)

Itämaista soija- papupataa
(*, A, G, L, M, Veg)

Ohrasuurimo- puuroa (*, A, L)

Mansikkakeittoa (G, L, M, Veg)

Pyttipannua (G, L, M)

Kasvispyttipannua (G, L, M, Veg, *)

 

4

11

17

Uunimakkaraa (G, L, M)

Porkkana- kaalipihvejä (L, M, Veg)

Kinkkukastiketta (*, A, L)

Tomaattista vebab- papumuhennosta (*, A, L, M, Veg)

Porkkanapyörylöitä (G, L, M, A, Veg)

Broilerikeittoa (G, L, A)

Porkkanasose- keittoa
(*, A, G, L)

Lohimurekepihvejä (L, M, *, A)

Bataatti- juurespihvejä
(G, L, M, *, VS, A)

 

5

12

18

Broileriviillokkia (*, A, G, L)

Quornviillokkia (*, L, A)

Palviporsaskiusausta (G, L, A, *)

Kasvisjuusto- kiusausta

(G, A, L, VS, *)

Riisipuuroa (G, L, A)

Marjakiisseliä (G, L, M, Veg)

Chili con carnea (G, L, M, VS, *)

Chili sin carne (G, L, M, Veg, *)

Kalapyöryköitä (G, L, M, A, *)

Punajuurikroketteja (G, L, M, A, Veg)

6

13

19

Nakkikastiketta (A, L, M)

Soijanakkikastiketta (*, L, M, A)

Kalapuikkoja (L, M, A)

Kasvispuikkoja (L, M, Veg, A)

Kaali- jauhelihalaatikkoa (G, L, M, *) Puolukkahilloa (G, L, M, Veg)

Linssi-kaalilaatikkoa (G, L, M, Veg, *)

Perunavelliä (*, A, L, G)

Broileria currykastikkeessa (*, A, G, L)

Quornia currykastikkeessa (*, A, G, L)

7

14

20

Broileripyöryköitä (*, A, L, M, VS)

Kasviskroketteja (G, L, M, Veg, VS)

Jauhelihamakaroni- laatikkoa (L, *, A)

Härkäpapu- makaronilaatikkoa (L, *, A)

Kermaista lohi- seitipataa
(*, A, G, L, VS)

Italialaista soija- kasviskastiketta (*, A, G, L)

Hernekeittoa (*, A, G, L, M)

Kasvihernekeittoa (*, A, G, L, M)

Porkkanaohukaisia (*, A, L)

Ruokalista muutokset ovat mahdollisia. Päivän ruokalistan löydät ravintolan linjastosta

VL = Vähälaktoosinen L = Laktoositon G = Gluteeniton M = Maidoton * = Voi hyvin A = Sisältää allergeenia Veg = Vegaaniruoka VS = Sisältää tuoretta valkosipulia

 

 

Erityisruokavalio

Todistus erityisruokavalion tarpeesta (doc)

Yhteydenotot kouluruokailuun liittyvissä kysymyksissä:

Ravintola Kampus Bistro

Ravintolapäällikkö Piritta Sorsa 050 478 2453

kampusbistro@fazerfoodco.fi

Lisätietoa

Lisätietoa kouluruokailusta löydät Opetushallituksen sivuilta.