Itä-Suomen yliopisto: biotaloutta monialaisesti

UEF on aito moniosaaja biotalouden tutkimuksessa ja koulutuksessa. Yritys löytää kumppaninsa terveystieteistä, luonnon- ja metsätieteistä, filosofisesta tiedekunnasta tai yhteiskunnallisesta ja kauppatieteellisestä tiedekunnasta - tai tarvittaessa vaikka näistä kaikista.

Opinnäytetyöt, yhteiset tutkimus- ja kehittämishankkeet, tutkimustilat ja -laitteet, tilaustutkimus ja koulutus muodostavat yritysyhteistyömme toiminnallisen perustan. Voit myös ”Kutsua tutkijan kylään”, kun tarvitset pääsyn tuoreimman tutkimustiedon pariin. Tähän liittyen on  mahdollista Itä-Suomen yliopiston tutkijoille biotalousalaan liittyen kustantaa 1-2 päivän työ yritystä kohti, matkat mukaan lukien. Tästä tarkempaa tietoa saat Itä-Suomen yliopiston GreenHUBbareilta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Itä-Suomen yliopisto yhdessä Joensuun Tiedepuisto Oy, Luonnonvarakeskuksen LUKE, Euroopan metsäinstituutin EFI, Karelia-ammattikorkeakoulun Karelia AMK, Suomen ympäristökeskuksen SYKE, Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy ovat mukana Green HUB:ssa.

http://www.greenhub.fi

Piritta Torssonen Projektitutkija, piritta.torssonen@uef.fi, +358 50 405 8236

Sari Pitkänen  Biotalousohjelman koordinaattori, sari.k.pitkanen@uef.fi,  +358 50 363 4540

Jouni Pykäläinen Metsätieteiden osaston johtaja, professori,  jouni.pykalainen@uef.fi,  +358 50 382 6094

Jyrki Kangas  Professori metsäbiotalous, jyrki.kangas@uef.fi,  +358 50 344 9888