Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Kuva Joulukirkon viimeisistä harjoituksista

Joulukirkon viimeiset harjoitukset käynnissä. Etualalla selin striimiä valmistelee Petri Hakkarainen, lehtori Minna Ursin ohjaa harjoituksia.

Norssi valmistautuu joululomalle

Norssin väki on siirtymässä joululomalle

  • Teksti Visa Tuominen
  • Kuva Heli Samela

Nissepolkassa lauletaan:  On vilinää, melskettä, helinää helskettä pienten tiukujen. Polkan tapaan Norssin käytävillä on Tulliportissa tällä viikolla ollut normaalia enemmän vilskettä. Ennen joululomalle siirtymistä on viimeisellä työviikolla todella paiskittu hommia. 

Normaalien oppituntien lisäksi yläkoululaisilla ja lukiolaisilla oli eilen joko ev. lut joulukirkko, ortodoksinen rukoustilaisuus tai niille rinnakkaistilaisuus. Niitä on seurattu striimeinä (kuva harjoituksista), joita on välitetty luokkahuoneisiin. 

Lisäksi koululla on nähty piipahtamassa itse joulupukki. Lukion tutorit ovat julkaisseet vuosittaisen tutorvideonsa. Hygienia- ja anniskelupassin suorittajat ovat istuneet aamutuimaan tenttimässä passejaan. Opetusharjoittelijoiden H2 -harjoittelu on päättynyt päätösseminaariin. Korkea-asteen yhteishausta on infottu abeja. On kerätty kolehtia katastrofityöhön. Opiskelijakunta on lukenut keskusradiossa joulutervehdyksiä ja kuultu joululauluja. Abit ovat osallistuneet kolmivuotisen seurantatutkimuksen viimeiseen aineistonkeruuseen. On myös ilmoittauduttu tammikuun uusintakokeeseen ja jossain välissä nautittu vielä LUMA -glögejä, jouluateria ja torttukahvitkin. Huh!

Lauantaina 19.12. lähdetään yläkoulun puurojuhlan jälkeen ansaitulle lomalle. Koulun arkeen palataan torstaina 7.1.2020 lukujärjestyksen mukaisesti.

Hyvää lomaa kaikille!