UEF-käyttäjätunnus

Työsuhteessa aloittanut henkilö voi aktivoida tunnuksensa aikaisintaan kaksi viikkoa ennen työsuhteen alkamista. Tunnuksen käyttöoikeudet astuvat voimaan työsuhteen alkupäivämäärän mukaisesti.

Opiskelija voi aktivoida tunnuksensa seuraavana päivänä siitä, kun hänen tietonsa on kirjattu opiskelijarekisteriin. Opiskelijoilla tunnuksen aktivointi on mahdollista silloin, kun opinto-oikeus on voimassa eli syksyllä aloittavien opiskelijoiden kohdalla 1.8. alkaen ja keväällä aloittavien opiskelijoiden kohdalla 1.1. alkaen.  Tunnuksen käyttöoikeudet astuvat voimaan opinto-oikeuden voimaan astuessa.

Tunnus on käytettävissä noin tunnin kuluttua aktivoinnista. Mikäli käytössä on ollut aiemmin UEF-käyttäjätunnus, lisätään uuden työ- tai opiskelusuhteen mukaiset oikeudet tunnukselle automaattisesti. Tunnuksen käyttöönotto tapahtuu tällöin salasanan vaihdolla.

Muut käyttäjät voivat hakea tunnusta erillisellä käyttölupahakemuksella.

Tunnuksen aktivointi pankkitunnuksilla

Aktivoi käyttäjätunnus henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

Tunnuksen aktivointi kertakäyttökoodilla

Aktivoi käyttäjätunnus IT ServiceDeskistä saamallasi kertakäyttökoodilla.

Kertakäyttökoodilla aktivoiduilla tunnuksilla on erittäin rajoitetut oikeudet. Täydet oikeudet järjestelmiin myönnetään vain vahvasti tunnistetuille henkilöille. Tunnistaminen tapahtuu joko kirjautumalla verkkopankkitunnuksin käyttäjähallintaan tai esittämällä virallinen henkilöllisyystodistus asiakaspalvelupisteellämme.

Oikopolut

Asiointipalvelut-sivusto

Asiointipalvelut-sivusto

IT-tuki chat

0294 4 58880