LUKIO // UUTISET

 • Koulu alkoi varaslähdöllä
  To 17.8.2017 Kouluarki on saanut Norssissa alkunsa, mutta joillakin opiskelut alkoivat jo paria päivää muita aikaisemmin. Joensuun norssin ahkerat lukiolaiset Tatu Hiltunen ja Lauri Pietarinen päättivät lähteä hakemaan itselleen laajempaa kuvaa suomalaisesta yhteiskunnasta kansalaistiedon kurssille Valkeakosken Päivölän kansanopistoon.

 • Norssin lukioon valittu yhteishaussa 115 uutta opiskelijaa
  To 15.6.2017 Joensuun normaalikoulun lukioon on yhteishaussa valittu 115 uutta opiskelijaa. Yleislinjalle alin hyväksytty keskiarvo on 8,33 ja matemaattis-luonnontieteellisen linjalle alin hyväksytty keskiarvo on 9,0.

 • Viimeinen kouluviikko tuo Norssiin poikkeavia aikatauluja
  Ti 23.5.2017 Joensuun normaalikoulussa valkolakin painaa päähänsä yhteensä 122 uutta ylioppilasta ensi viikon lauantaina. Lakitettavista norssilaisia on 104 ja Itä-Suomen koulun opiskelijoita 18.

PERUSASTE // UUTISET

 • Saimaan järvilohi vei kasiluokkalaisia Ala-Koitajoelle
  Ti 30.5.2017 Saimaan järvilohen uusi kummiluokka (8D) sekä entisen kummiluokan (9B) kaksi oppilasedustajaa kävivät opettajiensa Heli Samelan ja Marko Kotilaisen kanssa päiväretkellä järvilohen kotijoella, Ala-Koitajoella, maanantaina 29. toukokuuta.

 • Jännittävä päivä
  Ma 22.5.2017 Koulutulokaspäivä tiistai 9. toukokuuta oli kauan odotettu ja tärkeä päivä yli kuudellekymmenelle ensi syksynä koulunsa aloittavalle tytölle ja pojalle. Monella heistä oli takana huonosti nukuttu yö – jännittämiseltä kun ei tahtonut unta saada.

 • Tasapainotaidolla yhteys lukemaan oppimisessa
  Ma 15.5.2017 Päivittäinen liikkuminen on kuulunut luokanopettaja Päivi Ruotsalaisen elämään lapsesta saakka. Luontoretket perheen kanssa, liikunnalliset harrastukset ja kilpaurheilu ovat luoneet pohjakunnon aktiiviselle kestävyysliikunnan harrastajalle.