LUKIO // UUTISET

 • Norssin lukioon valittu yhteishaussa 115 uutta opiskelijaa
  To 15.6.2017 Joensuun normaalikoulun lukioon on yhteishaussa valittu 115 uutta opiskelijaa. Yleislinjalle alin hyväksytty keskiarvo on 8,33 ja matemaattis-luonnontieteellisen linjalle alin hyväksytty keskiarvo on 9,0.

 • Viimeinen kouluviikko tuo Norssiin poikkeavia aikatauluja
  Ti 23.5.2017 Joensuun normaalikoulussa valkolakin painaa päähänsä yhteensä 122 uutta ylioppilasta ensi viikon lauantaina. Lakitettavista norssilaisia on 104 ja Itä-Suomen koulun opiskelijoita 18.

 • Kuvataiteen lukiodiplomeja valmistui tänäkin vuonna useampia
  Ma 15.5.2017 Normaalikoululla on tänäkin vuonna suoritettu kuvataiteen lukiodiplomeita. Taito- ja taideaineiden lukiodiplomit ovat kädentaitoja vaativien oppiaineiden vastine perinteisille ylioppilaskirjoituksille. Norssilaiset voivat suorittaa diplomin kuvataiteen lisäksi musiikissa, liikunnassa, kotitaloudessa ja käsitöissä.

PERUSASTE // UUTISET

 • Saimaan järvilohi vei kasiluokkalaisia Ala-Koitajoelle
  Ti 30.5.2017 Saimaan järvilohen uusi kummiluokka (8D) sekä entisen kummiluokan (9B) kaksi oppilasedustajaa kävivät opettajiensa Heli Samelan ja Marko Kotilaisen kanssa päiväretkellä järvilohen kotijoella, Ala-Koitajoella, maanantaina 29. toukokuuta.

 • Jännittävä päivä
  Ma 22.5.2017 Koulutulokaspäivä tiistai 9. toukokuuta oli kauan odotettu ja tärkeä päivä yli kuudellekymmenelle ensi syksynä koulunsa aloittavalle tytölle ja pojalle. Monella heistä oli takana huonosti nukuttu yö – jännittämiseltä kun ei tahtonut unta saada.

 • Tasapainotaidolla yhteys lukemaan oppimisessa
  Ma 15.5.2017 Päivittäinen liikkuminen on kuulunut luokanopettaja Päivi Ruotsalaisen elämään lapsesta saakka. Luontoretket perheen kanssa, liikunnalliset harrastukset ja kilpaurheilu ovat luoneet pohjakunnon aktiiviselle kestävyysliikunnan harrastajalle.