Siirry sisältöön

Tekoälyagentti oppii pelaamaan tietokonepelejä ja pitää palkinnoista

Unityn ja Microsoftin pelikilpailuihin osallistuminen on osa tietojenkäsittelytieteen jatko-opiskelijoiden tekemää tutkimusta. Tekoälyn kehittäminen rajoitetussa peliympäristössä auttaa ymmärtämään syväoppimista. Kuvassa: Tekoälyagentilla on vielä monta ratkaistavaa tehtävää...

Akateeminen vartti -podcast

UEF // SUOSITTELEE

 • #EUinvestInKnowledge
  Itä-Suomen yliopisto on allekirjoittanut aloitteen, joka tähtää tutkimus- ja innovaatiorahoituksen lisäämiseen Euroopassa.

 • Tutkimus haastaa käsityksiä ennenaikaisesta ikääntymisestä
  Mitokondriot ovat energiaa tuottavia soluelimiä, joilla on oma DNA. Sen toimintahäiriöt voivat vauhdittaa ikääntymistä eri tavalla kuin on luultu.

 • Puut lähellämme
  Millaisia ovat suomalaisten puusuhteet? Mikä puu ketäkin viehättää ja miksi? Puut lähellämme -hanke kerää tietoa suomalaisille tärkeistä puista.

 • Strategia tehdään yhdessä
  Itä-Suomen yliopisto valmistelee uutta strategiaansa. Avoimuus, vuorovaikutus ja yliopistoyhteisön osallistaminen ovat strategiaprosessin kantavia periaatteita. UEF 2030 -yhteisöpäivän tunnelmista ja kommenteista on julkaistu koostevideo.

 • Kaskuja Itä-Suomen yliopiston kymmenvuotiselta taipaleelta
  Idän jättiläinen ja muita kaskuja Itä-Suomen yliopistosta -kirjaan on koottu kaskuja ja tarinoita yliopiston kymmenvuotisen historian ajalta.