Ohjeet esittäjille

Suulliset esitykset:

Suullisen esityksen pituus on 15-20 minuuttia temaattisesta sessiosta riippuen.  Esitysaika sisältää keskustelun, joten pyydämme jättämään muutaman minuutin esityksen lopuksi aikaa yleisökommenteille. Tarkat ajat yksittäisille esityksille löytyvät tutkimuspäivien ohjelmasta. Vaikuttavuuden tutkimuksen päivien pääkieli on suomi, joten pääsääntöisesti esitykset pidetään suomeksi.

4.12. pidettävät esitykset tulee toimittaa tietokoneelle ladattavaksi 15 minuuttia ennen kyseisen temaattisen session alkamista. 5.12. pyydämme toimittamaan esitykset jo ennen klo 9 alkavaa PLENARY-luentoa. Temaattisten sessioiden tiloissa (MS304, MS305 ja MS306) on konferenssiavustajia, jotka vastaanottavat esitykset ja lataavat ne tietokoneille.

Posteriesitykset:

Posterin suosituskoko on noin 90x120cm. Erillistä posterisessiota ei järjestetä, mutta omaa posteria voi esitellä muille osallistujille kahvi- ja lounastauoilla. Posterit ovat esillä Medistudian (Yliopistonranta 1A) aulassa koko tutkimuspäivien ajan. Pyydämme kiinnittämään posterit aulan sermeihin 4.12. klo 8.30-10. Neuvoa ja apua postereiden kiinnittämiseen on saatavilla ilmoittautumistiskiltä.